4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Amersfoort

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u onlangs bedrijfsruimte te koop gezet in Amersfoort of overweegt u bedrijfsmatig vastgoed in deze regio te verkopen? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en doet graag een bod op elk type bedrijfsvastgoed. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van zowel leegstaande als verhuurde bedrijfsruimte in alle staten en bent u verzekerd van het beste bod op de markt. Of u nu kantoorpanden, bedrijfshallen, loodsen of andere bedrijfsruimte te koop heeft staan in Amersfoort. Brownlake brengt in elke situatie een bod uit.  

Bedrijfsruimte in Amersfoort te koop? Brownlake doet een bod

Als u bedrijfsruimte te koop heeft staan op Calveen, De Hoef of elders in Amersfoort, kunt u een vrijblijvend bod ontvangen van Brownlake. We zijn geïnteresseerd in de afname van zowel verhuurd als onverhuurd bedrijfsmatig vastgoed, ongeacht de onderhoudsstaat. Zo bekijken we altijd de mogelijkheden en kunnen uw bedrijfsruimte volledig uit eigen middelen aankopen. Ons aanbod is daardoor financieringsvrij en zonder voorbehoud van een bouwtechnische keuring. Op die manier garanderen wij een vlot verkooptraject en zijn er geen onzekerheden. Bovendien is het bij ons mogelijk om uw bedrijfsruimte zowel direct als uitgesteld te leveren en hoeft u geen enkele makelaars- of notariskosten af te dragen. Ten opzichte van een regulier verkooptraject, bespaart u vaak al duizenden euro’s.        

Verkoop aan Brownlake

Verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kiezen voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van de beste verkoopvoorwaarden en een vlot verkooptraject, waarbij de gemaakte afspraken centraal staan. Zo bieden wij verkopers te allen tijde het beste bod, ongeacht conjunctuurschommelingen en bent u verzekerd van een soepele verkoop. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject tot aan de oplevering en is pas tevreden met de succesvolle verkoop van uw bedrijfsruimte te koop in Amersfoort. 

Vrijblijvende aanvraag

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen brengen op uw bedrijfsruimte te koop in Amersfoort? U kunt een vrijblijvende aanvraag doen via Brownlake. Onze taxateurs nemen uw aanvraag spoedig in behandeling en trachten binnen 24 uur een waardebepaling te doen. Voor vragen kunt u ons uiteraard telefonisch bereiken op 085 401 3900 of per mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod