4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Altena

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfsruimte te koop in Altena? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u uw bedrijfsruimte, zonder tussenkomst van derden, kunt verkopen. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van kantoorpanden, logistiek vastgoed, bedrijfshallen, winkelpanden of een ander type bedrijfsruimte en bent u verzekerd van een uitstekend aanbod, ongeacht de staat van onderhoud. Brownlake bekijkt graag de mogelijkheden en verzekert u van een zorgeloze verkoop.

Bedrijfsruimte in Altena te koop gezet? Brownlake doet een aanbod

Voor een vrijblijvend bod op uw bedrijfsruimte te koop in Altena, kunt u geheel kosteloos een aanvraag doen bij Brownlake. Zo zijn wij actief op de diverse bedrijventerreinen waaronder Loswal, Rietdijk, Jachtsloot en de bedrijven aan de Ippelseweg, maar ook Steurgat en de Bruine Kilhaven I t/m IV. Ook als u elders in de regio Altena bedrijfsruimte te koop heeft gezet, kunt u bij ons terecht. Zo brengen wij te allen tijde een bod zonder enig voorbehoud van financiering en is een voorafgaand bouwtechnisch onderzoek niet noodzakelijk. Een verkoop aan Brownlake is soepel en vlot. Daarnaast zijn we altijd flexibel in de verkoopvoorwaarden en hoeft u geen enkele makelaars- of notariskosten af te dragen. Zo kunt u dus een aanzienlijk bedrag besparen en hoeft u nooit een langdurig verkooptraject in te gaan.

Kies voor Brownlake

Verkopers van bedrijfsruimte kiezen voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van het beste bod en uitstekende verkoopvoorwaarden. Zo kunnen wij als eindbelegger altijd een aantrekkelijk bod doen op uw bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat van onderhoud en bent u verzekerd van een ontzorgd verkooptraject. Met onze hands-on werkwijze kunnen wij altijd snel schakelen in het gehele proces. Van het bezichtigen van uw bedrijfsruimte, tot het uitbrengen van een bod. Vervolgens ontzorgen wij het gehele verkooptraject tot aan de overdracht en bent u verzekerd van een soepele verkoop. 

Neem contact op

Als u bedrijfsruimte te koop heeft staan in Altena, dan kunt u binnen één werkdag een vrijblijvend aanbod ontvangen. Een aanvraag kunt u eenvoudig doen middels het online contactformulier of neem direct contact op via 085 401 3900. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar voor al uw vragen en kunnen u snel tot dienst zijn. 

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod