4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Alphen aan den Rijn

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u onlangs bedrijfsruimte te koop gezet in Alphen aan den Rijn? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en doet graag een aanbod op uw bedrijfsruimte. Als gespecialiseerd aankoper van zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsvastgoed, zijn wij geïnteresseerd in bedrijfsruimte in alle staten van onderhoud. Aangezien wij tevens als eindbelegger opereren, beschikken wij over een langetermijnvisie en kunnen u daarom ook het beste bod op uw bedrijfsruimte bieden. Van kantoorpanden, bedrijfshallen en logistiek vastgoed, tot transformatie objecten, multi tenant vastgoed of hotels. Brownlake brengt graag een bod uit en verzekert u van een zorgeloos verkooptraject.

Bedrijfsruimte in Alphen aan den Rijn te koop? Brownlake doet een bod

Zo ook op De Schans, Steekterpoort, Molenwetering en elders in Alphen aan den Rijn, kunt u bij Brownlake terecht voor een vrijblijvend bod. Als vastgoedmaatschappij realiseren wij regelmatig aankopen voor onze eigen beleggingsportfolio en kunnen in alle gevallen een bod zonder financieringsvoorbehoud op uw bedrijfsruimte doen. Op die manier zijn er geen onzekerheden en hoeft u geen langdurig verkooptraject in te gaan. Daarnaast zijn we altijd flexibel in verkoopvoorwaarden zoals opleveringsdatum of inboedel. Zo is het mogelijk om uw bedrijfsruimte te koop in Alphen aan den Rijn zowel direct als uitgesteld op te leveren en heeft u tevens de mogelijkheid tot een leaseback. Voordeel aan een directe verkoop aan Brownlake, is dat u geen kosten kwijt bent aan makelaars- en/of notariskosten.

Een verkoop aan Brownlake

Waarom kiezen verkopers van bedrijfsmatig vastgoed voor Brownlake? Ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen, bieden wij in alle gevallen marktconform en bent u  verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden. Dankzij ons bewezen trackrecord en kennis   van de markt, kozen vele verkopers van bedrijfsruimte al voor Brownlake en ervoeren een betrouwbare verkooppartner. Brownlake ontzorgt het geheel verkooptraject en is pas tevreden met een succesvolle verkoop.

Meer informatie 

Binnen één werkdag een vrijblijvend bod op uw bedrijfsruimte te koop in Alphen aan den Rijn? Neem dan contact op met Brownlake. We kunnen u snel van dienst zijn. Als u meer informatie wenst omtrent onze werkwijze, belt u ons dan op 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@gmail.com. We geven u graag een toelichting.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod