4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Almere

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u bedrijfsruimte te koop gezet in Almere, maar tot op heden nog geen koper kunnen vinden? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsvastgoed. Zo bieden wij op elk type bedrijfsruimte, ongeacht de staat van onderhoud en bent u verzekerd van een uitstekend aanbod. Van kantoorpanden en commercieel onroerend goed, tot aan winkelvastgoed en transformatieobjecten. Brownlake brengt in elke situatie een vrijblijvend aanbod. 

Bedrijfsruimte in Almere te koop? Brownlake doet graag een bod

Als u bedrijfsruimte te koop heeft staan in Almere, dan maken we graag een afspraak voor een opname en doen vervolgens een uitstekend aanbod. Zo hebben wij al aankopen mogen realiseren op bedrijventerrein Lagekant, De Vaart en Stichtsekant. Ook als u elders in Almere bedrijfsruimte te koop heeft staan, kunt u bij Brownlake terecht voor een vrijblijvend aanbod. Voor onze eigen beleggingsportefeuille zijn wij geïnteresseerd in elk type bedrijfsruimte. Na het aankopen zorgen wij voor een transformatie of een renovatie, zodat het betreffende pand gebruikt kan worden voor andere doeleinden. Zo is ons aanbod in alle gevallen vrij van financiering of een bouwtechnische keuring. De verkoop van uw bedrijfsruimte kan daarom ook op een korte termijn worden gerealiseerd. 

Waarom kiezen voor Brownlake?

Een verkoop aan Brownlake is vlot en zonder onzekerheden. Zo bieden wij in alle gevallen een soepel verkooptraject, waarbij alle afspraken te allen tijde worden nagekomen. Als u kiest voor een verkoop aan Brownlake, dan bent u verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden en een marktconform aanbod, ongeacht het type bedrijfsruimte dat u wenst te verkopen. Met onze hands-on werkwijze kunnen wij snel schakelen in het gehele proces. Van het opnemen van uw bedrijfsruimte, tot het uitbrengen van een bod. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris en verzekerd op die manier een fijne verkoop voor beide partijen.

Contact

Wilt u weten welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Almere? U kunt vrijblijvend een aanvraag doen, zodat wij uw bedrijfsruimte kunnen taxeren. Zo kunnen wij uw bedrijfsruimte in vele gevallen al binnen één werkdag taxeren. Heeft u vragen? We zijn bereikbaar tijdens kantooruren via 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod