4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Almelo

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfsruimte te koop in Almelo of overweegt u bedrijfsruimte in deze regio te verkopen? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en doet graag een bod op uw bedrijfsmatig vastgoed. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van bedrijfsruimte in alle staten van onderhoud en bent u verzekerd van een marktconform bod. Daarnaast faciliteren wij de gehele verkoop tot aan de overdracht bij de notaris. Zo bent u in alle gevallen ontzorgd en kunt u rekenen op een spoedige afwikkeling. 

Bedrijfsruimte in Almelo te koop gezet? Brownlake doet een bod

Als u bedrijfsruimte te koop in Almelo heeft gezet, kunt u bij Brownlake terecht voor een vrijblijvend aanbod. Zo hebben wij op XL Businesspark en het bedrijvenpark aan de Bornsestraat in Almelo al aankopen mogen realiseren. Voor onze eigen vastgoedportefeuille zijn we altijd actief op zoek naar bedrijfsruimte zoals kantoorpanden en bedrijfshallen, maar ook logistiek vastgoed zoals loodsen of magazijnen. Wat voor type bedrijfsruimte u ook wenst te verkopen, Brownlake brengt in alle gevallen een financieringsvrij aanbod uit en verzekert u van een vlot verkooptraject. Daarnaast zijn we flexibel in opleveringsdatum en overige verkoopvoorwaarden en is er geen sprake van een provisie of andere makelaars- of notariskosten. Ten opzichte van een regulier verkooptraject, kunt u bij ons dus aanzienlijk besparen op deze bijkomende kostenposten.

Waarom Brownlake?

Bij Brownlake bent u verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden en ontvangt u een uitstekend aanbod, ongeacht het type bedrijfsruimte tot u wenst te verkopen. Zo zijn we als investeringsmaatschappij flexibel en hechten we veel waarde aan de gemaakte afspraken. Dankzij onze lokale marktkennis en prachtige trackrecord hebben dan ook vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare partner. Met onze hands-on werkwijze kunnen we snel schakelen in het gehele proces en zijn beide partijen in alle gevallen verzekerd van een fijne verkoop.

Meer informatie

Wenst u meer informatie omtrent onze werkwijze? Tijdens een persoonlijk gesprek geven wij u graag een toelichting. Bent u benieuwd naar welk bod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfsruimte te koop in Almelo? Laat uw gegevens achter of neem contact op via 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod