4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Alkmaar

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Onlangs bedrijfsruimte te koop gezet in Alkmaar? Brownlake is een landelijk opererende vastgoed maatschappij waaraan u direct uw bedrijfsruimte kunt verkopen. Voor onze eigen beleggingsportefeuille zijn we geïnteresseerd in zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsmatig vastgoed in elke onderhoudsstaat. Aangezien wij als eindbelegger fungeren, bent u verzekerd van het beste aanbod en kunt u rekenen op een soepel verkooptraject. Of het nu gaat om kantoorpanden, bedrijfshallen, zorgvastgoed of loodsen. Brownlake doet op elk type bedrijfsruimte een aanbod.

Staat uw bedrijfsruimte in Alkmaar te koop? Brownlake doet graag een bod

In Alkmaar en omstreken zijn wij actief en kunnen direct een bod doen op uw bedrijfsruimte, zodat u het pand op korte termijn kunt verkopen. Zo zijn wij geïnteresseerd in bedrijfsruimte dat verkeert in een achterstallige staat, maar ook in bedrijfsruimte dat juist in een nieuwbouw staat verkeert. In beide gevallen verzekeren wij u van een vlotte taxatie en een soepele verkoop. Omdat wij uw bedrijfsruimte volledig uit eigen middelen kunnen aankopen, brengen wij in alle gevallen een financieringsvrij aanbod, waarbij een voorafgaand bouwtechnische keuring niet noodzakelijk is. Daarnaast zijn we altijd flexibel in verkoopvoorwaarden en heeft u geen enkele bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten. Zo kunt u al gauw duizenden euro’s besparen. 

Kies voor Brownlake

Verkopers van bedrijfsruimte kiezen voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van het beste aanbod op hun pand en uitstekende verkoopvoorwaarden. Daarnaast verzorgen wij het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht, zodat u verzekerd bent van een soepele verkoop. Met onze hands-on mentaliteit kunnen we snel schakelen in het proces. Van het opnemen van uw bedrijfsruimte, tot aan het uitbrengen van een bod. Vervolgens faciliteren wij de gehele verkoop tot aan de daadwerkelijk oplevering. Zo zijn beide partijen verzekerd van een fijne verkoop.

Contact 

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Alkmaar? Neem dan contact op met Brownlake of laat uw gegevens achter middels het online formulier. We zijn u graag tot dienst en trachten naar een waardebepaling binnen één werkdag. Voor direct contact zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar op 085 401 3900 of via e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod