4.5/5

Bedrijfspand verkopen

Brownlake is de investeringsmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfspand verkoopt

Heeft u een bedrijfspand dat u wenst te verkopen?

Overweegt u om uw bedrijfspand te verkopen? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfspand kunt verkopen. Wij kopen zowel leegstaande als verhuurde bedrijfspanden aan als eindbelegging of herontwikkeling. Zo kunt u bij ons terecht voor het verkopen van een los bedrijfspand tot de verkoop van een compleet bedrijfsverzamelgebouw. Met elk type commercieel vastgoed kunt u bij ons terecht voor het ontvangen van een vrijblijvend aanbod. Gezien onze lange beleggingshorizon en het feit dat wij uw pand als eindbelegging aankopen bent u verzekerd van de beste prijs voor uw bedrijfspand.  

Brownlake is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het verwerven van bedrijfsmatig vastgoed. Met oog voor onze huurders bouwen wij gestaag door aan het uitbreiden van een solide en courante portefeuille in commercieel vastgoed. Dagelijks verwerven wij een groot scala aan verschillende type bedrijfspanden. Denk hierbij aan bedrijfshallen, logistieke centra, fitnesscentra, kantoorgebouwen, winkelpanden, hotels, light Industrial vastgoed en last-mile logistiek. Zo zijn wij als belegger en ontwikkelaar actief in alle typen bedrijfspanden. 

Waarom bedrijfspandeigenaren kiezen voor een verkoop aan Brownlake

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw bedrijfspand of ander vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod