4.5/5

Bedrijfspand verkopen Zwolle

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in Zwolle en wenst u het pand te verkopen? Brownlake is een beleggingsorganisatie waaraan u uw bedrijfspand direct kunt verkopen. Als gespecialiseerd aankoper van allerlei soorten bedrijfsvastgoed in alle staten van onderhoud, bent u verzekerd van een soepele verkoop en het beste aanbod op uw pand. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van kantoor- of beleggingspanden, logistiek- en zorg vastgoed, maar ook voor commercieel vastgoed en winkels. Brownlake brengt vrijblijvend een aanbod uit. 

Waarom uw bedrijfspand in Zwolle verkopen aan Brownlake?

Als landelijk opererende beleggingsmaatschappij zien wij het belang van een goede prijs en een verkoop aan een betrouwbare koper. Brownlake brengt daarom te allen tijde een aanbod uit zonder enig financieringsvoorbehoud of bouwkundige keuring. Als verkoper bent u verzekerd van een zorgeloze verkoop en een kort verkooptraject. We zijn altijd actief op zoek naar een toevoeging aan ons eigen vastgoedportfolio. Zo ook in Zwolle en omstreken. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijfspand op bedrijventerrein de Hessenpoort, Marslanden, Voorst of De Vrolijkheid. Neem dan contact op met Brownlake en wij verzorgen het gehele verkoopproces van A tot Z. Wij hanteren zeer flexibele verkoopwaarden en u bespaart  bovendien een flink bedrag omdat u geen makelaars- en notariskosten hoeft af te dragen. 

De waarde van uw bedrijfspand bepalen

Als u uw bedrijfspand in Zwolle wilt verkopen, dan kunt u vrijblijvend waardebepaling aanvragen bij Brownlake. Zowel een pand in verhuurde staat als een pand vrij van huur kunt u verkopen aan ons. Wij waarderen uw bedrijfspand voornamelijk op de staat van onderhoud, de ligging en het type energielabel als het een pand vrij van huur betreft. Voor een pand in verhuurde staat zijn de huur, servicekosten, type huurder en einddatum van de huurovereenkomst tevens van belang. 

Contact

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij op uw bedrijfspand in Zwolle kunnen uitbrengen? Neem dan contact op door te bellen naar 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl. U kunt ook uw gegevens achterlaten middels het contactformulier. Onze taxateurs nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod