4.5/5

Bedrijfspand verkopen Zutphen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Overweegt u een bedrijfspand in Zutphen te verkopen? Brownlake is als landelijke opererende beleggingsmaatschappij de organisatie waaraan u uw verhuurd of leegstaand bedrijfsvastgoed kunt verkopen. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten bedrijfspanden in alle staten van onderhoud. Als eindbelegger bent u verzekerd van een hoge prijs en een soepele afwikkeling zonder onzekerheden. Van een kantoorgebouw tot de verkoop van een winkelpand, magazijn of bedrijfshal. Brownlake brengt in elke situatie een vrijblijvend aanbod uit.  

Verkoop uw bedrijfspand in Zutphen aan Brownlake

Heeft u een bedrijfspand op De Mars, Revelhorst en/of Warnsveld of elders in Zutphen? Brownlake kan u bedrijfspand zonder tussenkomst van derden en financieringsvrij afnemen. U zult dus direct een aanbod ontvangen zonder enig voorbehoud van financiering of funderingsonderzoek. Brownlake garandeert een soepele verkoop met direct zekerheid voor de verkopende partij. Daarnaast kunt u rekenen op flexibiliteit omtrent leveringsdatum en alle andere verkoopwaarden. Met direct een bod zonder tussenkomst van derden is er tevens geen sprake van bijkomende kosten zoals makelaars- en notariskosten. Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed hebben Brownlake gevonden vanwege onze bewezen trackrecord. Bent u ook benieuwd naar ons aanbod? Maak dan een afspraak met onze taxateurs voor een vrijblijvende waardering.

Uw bedrijfspand waarderen

Het waarderen van uw bedrijfspand verloopt via onze deskundige taxateurs. Zij zullen uw pand taxeren op basis van een verscheiden aantal factoren. U kunt bij Brownlake terecht voor zowel de verkoop van een verhuurd als onverhuurd pand in alle staten van onderhoud. We bekijken naast pandgegevens dan ook naar de huidige onderhoudsstaat, de ligging van het pand, maar ook het type energielabel. Bij een bedrijfspand in verhuurde staat kijken we naast deze factoren ook nog naar de huidige huur, het type huurder en uiteraard de einddatum van het huurcontract. 

Neem contact op 

Wilt u vrijblijvend een waardebepaling van uw bedrijfspand in Zutphen ontvangen? Laat dan uw gegevens achter zodat onze taxateurs snel langs kunnen komen voor een opname. Voor direct contact kunt u bellen naar 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod