4.5/5

Bedrijfspand verkopen zonder makelaar

Brownlake is de investeringsmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfspand verkoopt zonder makelaar

Heeft u een bedrijfspand dat u overweegt te verkopen zonder makelaar?

Wenst u uw bedrijfspand te verkopen zonder makelaar? Brownlake is dé investeringsmaatschappij die zich richt op de aankoop van bedrijfsmatig vastgoed. Bij ons bent u verzekerd van de beste prijs voor uw pand zonder makelaar en de bijkomende makelaarskosten. Gezien wij over een lange beleggingshorizon beschikken en direct eindbelegger zijn bent u verzekerd van het beste bod op uw pand. Wij kopen bedrijfspanden in alle soorten en in iedere staat van onderhoud, zowel verhuurd, deels verhuurd als onverhuurd. 

De kosten voor het verkopen van uw pand middels een makelaar kan al snel in de tienduizenden euro’s lopen bij een bedrijfspand van gemiddelde grote. Tevens biedt dit geen enkele zekerheid dat de makelaar uw pand daadwerkelijk verkocht krijgt. Echter zit u wel al direct vast aan het makelaarscontract en de daarbij komende opstartkosten.  

De doorlooptijd van een te koop staand bedrijfspand is doorgaans vele malen langer dan die van een woning. Zo kan uw bedrijfspand in veel gevallen al snel vele maanden tot jaren te koop staan voordat het verkocht is, ook in economisch hoogtijdagen. Betreft het een zeer bijzonder object zoals een bedrijfspand met bedrijfswoning dan bestaat er zelfs de mogelijkheid dat het pand helemaal niet verkoopt. Het is dus van belang dat uw bedrijfspand snel wordt verkocht voordat het pand besmet raakt. Besmet wil zeggen dat het pand te lang te koop staat en potentiële kopers ervan uitgaan dat er iets mis is met het pand en ze hierdoor niet eens meer een bezichtiging aanvragen. 

Waarom kiezen bedrijfspandeigenaren voor de verkoop aan Brownlake?

Meer informatie

Wilt u graag een vrijblijvende waardebepaling of heeft u nog verdere vragen? Wanneer u uw gegevens achterlaat dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons direct telefonisch bereiken op het nummer 085 401 3900 of per mail via info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw bedrijfspand verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod