4.5/5

Bedrijfspand verkopen Zoetermeer

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Uw bedrijfspand in Zoetermeer verkopen zonder tussenkomst van derden? Brownlake is een landelijk opererende investeerder waaraan u direct uw bedrijfspand kunt verkopen. We zijn gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed in alle onderhoudsstaten. Omdat wij tevens als eindbelegger fungeren, beschikken wij over een lange beleggingshorizon. Als verkoper bent u daarom verzekerd van het beste aanbod op uw bedrijfspand. Daarnaast kunt u rekenen op een soepele verkoop en een spoedige afwikkeling. Benieuwd welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfspand in Zoetermeer? Laat dan uw gegevens achter.

Waarom uw bedrijfspand in Zoetermeer verkopen aan Brownlake? 

Bij Brownlake kunt u landelijk terecht voor de verkoop van allerlei soorten bedrijfspanden. Zo ook op bedrijventerrein Lansinghage, Hoornerhage, Dutch Innovation Park of Zoeterhage. Ook als u een bedrijfspand op Rokkehage en Oosterhage wilt verkopen, kunt u bij Brownlake rekenen op vrijblijvend aanbod. Een aanbod doen wij te allen tijde zonder voorbehoud van financiering en/of bouwtechnische keuring. Als verkopende partij hoeft u dus geen langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Naast een soepele verkoop bent u verzekerd van de beste verkoopwaarden en betaalt u geen makelaars- en/of notariskosten. Brownlake ontzorgt het gehele verkoopproces tot de overdracht bij de notaris. 

De waarde van uw bedrijfspand bepalen

U kunt zowel verhuurd als onverhuurd bedrijfsmatig onroerend goed aan Brownlake verkopen. Voor beide situaties gaan bekijken onze taxateurs een verscheiden aantal factoren. Een onverhuurd pand wordt voornamelijk getaxeerd op basis van de onderhoudsstaat, de ligging van het pand en type energielabel. Bij een verhuurd pand worden de kale huur, het type huurder en de einddatum van de huurovereenkomst meegenomen in de waardering. 

Contact

Wilt u vrijblijvend een waardebepaling van uw bedrijfspand in Zoetermeer ontvangen? Laat dan uw gegevens achter en wij zorgen voor een passend aanbod. Voor meer informatie kunt u ons uiteraard bellen op 085 401 3900. Een mail sturen met uw (aan)vraag kan ook naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod