4.5/5

Bedrijfspand verkopen Zeist

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Uw bedrijfspand in Zeist verkopen? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie waaraan u zonder tussenkomst van derden uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Met onze flexibele verkoopwaarden en bewezen trackrecord, bent u verzekerd van het beste aanbod op uw bedrijfspand in Zeist en omstreken. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten bedrijfspanden, ongeacht de staat van onderhoud. Van een kantoorgebouw tot de verkoop van bedrijfsruimte, bedrijfshallen, beleggingspanden of logistiek vastgoed. Wij brengen voor elke situatie vrijblijvend een aanbod uit. 

Waarom uw bedrijfspand in Zeist verkopen aan Brownlake?

Bent u in het bezit van een bedrijfspand op Dijnselburg, Zeist West, bedrijvenpark Seyst of Den Dolder en wenst u het pand te verkopen? Wij kunnen u het beste aanbod op uw bedrijfspand geven en u bent verzekerd van een soepel verkooptraject waarbij afspraken te allen tijde worden nagekomen. Het aanbod dat wij uitbrengen is financieringsvrij en zonder tussenkomst van derden. Daarnaast een bouwkundige keuring of funderingsonderzoek niet noodzakelijk. Als verkoper hoeft u dus geen langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Brownlake ontzorgt het gehele verkoopproces tot aan de overdracht bij notaris. Voor de verkoop van uw bedrijfsmatig vastgoed aan ons, hoeft u geen makelaars- en notariskosten af te dragen. 

Taxatie van uw bedrijfspand

Bij het taxeren van uw bedrijfspand in Zeist of omstreken, bekijken onze taxateurs uw pand grondig. Voor het opstellen van een waardebepaling is het van belang of het pand vrij van huur is of op dit moment verhuurd wordt. Een bedrijfspand vrij van huur wordt namelijk anders getaxeerd dan een pand in verhuurde staat. De staat van onderhoud en de ligging worden altijd meegenomen in onze taxatie. Naast deze factoren zijn bij een verhuurd pand ook de kale huur, type huurder en de expiratiedatum van het huurcontract van belang.

Neem contact op voor meer informatie

Wenst u meer informatie over onze werkwijze of wilt u weten welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfsvastgoed in Zeist? Laat dan uw gegevens achter middels het contactformulier of neem direct contact op met Brownlake. Op werkdagen kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod