4.5/5

Bedrijfspand verkopen Zaanstad

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Overweegt u een bedrijfspand in Zaanstad te verkopen? Brownlake is gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed en brengt vrijblijvend een aanbod uit. Als beleggingsmaatschappij fungeren wij tevens als eindbelegger. U bent dus verzekerd van het beste aanbod op uw bedrijfspand in Zaanstad en omstreken. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van allerlei soorten bedrijfspanden in diverse onderhoudsstaten. Van een geheel bedrijfspand met meerdere gebruiksdoelen tot de verkoop van kantoorgebouwen, bedrijfshallen of logistiek vastgoed. Benieuwd naar ons aanbod? Neem contact op.

Uw bedrijfspand in Zaanstad verkopen aan Brownlake

Als beleggingsmaatschappij met een lange beleggingshorizon bieden wij u direct een bod zonder enig voorbehoud van financiering en/of bouwkundige keuring. Als verkoper heeft u daardoor direct zekerheid en hoeft u geen langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Heeft u een bedrijfspand op bedrijventerrein Westerspoor-Zuid, HoogTij of de Achtersluispolder? Brownlake doet graag een bod op uw bedrijfspand op deze bedrijventerreinen of elders in Zaanstad. Wij kunnen uw bedrijfspand zonder tussenkomst van derden aankopen. U kunt dus een flink bedrag besparen omdat er geen sprake is van makelaars- en notariskosten. Daarnaast hanteren wij flexibele verkoopwaarden zoals leveringsdatum.

Waarderen van uw bedrijfspand in Zaanstad

Bij het waarderen van uw bedrijfspand in Zaanstad bekijken onze taxateurs een verscheiden aantal factoren. U kunt bij Brownlake terecht voor de verkoop van zowel verhuurde als onverhuurde panden. Bij een verhuurd pand bekijken we naast pandgegevens ook de huur, type huurder en de einddatum van de huurovereenkomst. Bij de verkoop van een pand vrij van huur zijn vooral de ligging en de staat van onderhoud van belang. Wij trachten naar een waardebepaling binnen één werkdag.    

Neem contact op voor een vrijblijvende waardebepaling

Vrijblijvend de waarde van uw bedrijfspand in Zaanstad laten bepalen? Laat uw gegevens en wij zorgen op korte termijn voor een geheel kosteloze waardebepaling van uw pand. Voor een aanvraag of voor meer informatie kunt u ons uiteraard ook telefonisch bereiken. We zijn bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.   

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod