4.5/5

Bedrijfspand verkopen Woerden

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in Woerden en wenst u het pand te verkopen? Brownlake brengt gegarandeerd het beste aanbod uit op uw bedrijfsmatig vastgoed. Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaande als verhuurde panden in alle staten van onderhoud. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van bedrijfshallen, kantoorpanden, horecapanden en ander soort bedrijfsvastgoed. We verzekeren u een zorgeloze verkoop en een spoedige afwikkeling. Benieuwd naar ons aanbod? Neem contact op met Brownlake.

Waarom uw bedrijfspand in Woerden verkopen aan Brownlake?

Bent u in het bezit van bedrijfsvastgoed op bedrijventerreinen zoals Polanen, Barwoutswaarder, Honthorst of elders in Woerden? Brownlake doet vrijblijvend een aanbod. Als vastgoedmaatschappij weten wij dat naast een marktconform bod een zorgeloze verkoop met een betrouwbare koper evenmin van belang is. Brownlake brengt daarom ook te allen tijde een aanbod zonder financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuring zoals een funderingsonderzoek. Als verkoper heeft u direct zekerheid en van een langdurig verkooptraject is geen sprake. Omdat wij zonder tussenkomst van derden uw bedrijfspand kunnen aankopen, hoeft u geen makelaarskosten zoals courtage of vast tarief af te dragen. Daarnaast zijn wij flexibel in leveringsdatum en alle overige verkoopwaarden. 

Opstellen van de waardebepaling

Uw bedrijfspand in Woerden kunt u zowel verhuurd als onverhuurd verkopen aan Brownlake. Bij het opstellen van een vrijblijvende waardebepaling van uw pand in verhuurde staat, bekijken we naast de pandgegevens, ook de kale huur, het type huurder en de einddatum van de huurovereenkomst. Bij het bepalen van de waarde van uw onverhuurd pand, bekijken we voornamelijk de ligging van het pand en de staat van onderhoud. Brownlake streeft naar een waardering van uw bedrijfspand binnen één werkdag. 

Neem contact op

Benieuwd naar een vrijblijvend aanbod op uw bedrijfspand in Woerden? Laat dan uw gegevens achter zodat onze taxateurs u spoedig kunnen contacteren. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod