4.5/5

Bedrijfspand verkopen Westland

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Overweegt u een bedrijfspand in Westland te verkopen? Brownlake is een landelijke opererende beleggingsmaatschappij waaraan u uw bedrijfspand kunt verkopen. U kunt rekenen op het beste aanbod op uw bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. We zijn altijd op zoek naar een toevoeging op onze eigen vastgoedportefeuille en zo ook in regio Westland. Wij verzekeren u van een zowel zorgeloos en spoedige afwikkeling bij de verkoop van uw logistiek vastgoed, bedrijfshal, horecapand of ander soort bedrijfspand. Benieuwd naar ons aanbod? Laat dan uw gegevens achter voor een vrijblijvende waardebepaling.

Uw bedrijfspand in Westland verkopen aan Westland

In Westland zijn wij actief op zoek naar bedrijfspanden op ABC Westland, Transportcentrum, Poortcamp of Coldenhove op Honderdland, Royal FloraHolland of elders. Op uw bedrijfspand doen wij altijd aanbod zonder enige voorbehoud van financiering en/of bouwkundige keuring. Een langdurig en onzeker verkooptraject hoeft u als verkopende partij niet in te gaan, omdat wij zonder tussenkomst van derden uw bedrijfspand kunnen aankopen. U betaalt bovendien geen bijkomende kosten zoals makelaars- en/of notariskosten als u besluit uw bedrijfspand te verkopen aan ons. Bij een regulier verkooptraject bent u al snel duizenden euro’s kwijt aan enkel de verkoop van uw pand. 

Taxatie van uw bedrijfspand in Westland

Wij taxeren uw bedrijfspand in Westland op basis van een verscheiden aantal factoren. Het is daarbij van belang of het gaat om een pand vrij huur of een pand in verhuurde staat. Bij een pand vrij van huur bekijken we voornamelijk de staat van onderhoud, de ligging van het pand en het energielabel. Bij een pand in verhuurde staat zijn naast deze factoren ook de kale huur, expiratiedatum van de huurovereenkomst en type huurder van belang.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze werkwijze of bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfspand regio Westland? Neem dan contact op met ons. We zorgen ervoor dat onze taxateurs snel met uw gegevens aan de slag gaan en maken een afspraak voor een opname. Voor direct contact kunt u ons telefonisch bereiken op 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod