4.5/5

Bedrijfspand verkopen Westerkwartier

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u uw bedrijfspand in het Westerkwartier verkopen? Brownlake is als overkoepelend vastgoedmaatschappij landelijk actief en doet graag een aanbod. Als gespecialiseerd aankoper van zowel leegstaande als verhuurde bedrijfspanden, kunt u bij ons terecht voor allerlei soorten bedrijfsvastgoed. Als eindbelegger beschikken wij over een lange beleggingshorizon. Als verkoper bent u daarom verzekerd van het beste aanbod op uw bedrijfspand. Uw bedrijfshal, magazijn, horecapand of kantoorpand zorgeloos en snel verkopen? Laat uw gegevens achter zodat een taxateur van Brownlake snel contact op kan nemen met u.

Waarom uw bedrijfspand in het Westerkwartier verkopen aan Brownlake?

Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij zijn wij altijd op zoek naar een toevoeging op onze eigen vastgoedportefeuille. Zo ook op bedrijventerreinen zoals Leeksterveld, De Hoek en De Poort, Diepswal, Lauwerskwartier of elders in het Westerkwartier. Als u uw bedrijfspand wenst te verkopen, neem dan contact op met Brownlake. We brengen te allen tijde een aanbod uit zonder enig voorbehoud van financiering en bouwtechnische keuring is niet noodzakelijk. Als eigenaar kunt u uw bedrijfspand zonder onzekerheden en op korte termijn verkopen aan ons. De verkoop van uw bedrijfspand aan ons geschiedt geheel kosteloos en u kunt rekenen op flexibiliteit omtrent verkoopwaarden zoals opleveringsdatum en inboedel. 

Een waardebepaling op korte termijn

Als u een vrijblijvende waardebepaling op uw bedrijfspand in het Westerkwartier aanvraagt, dan nemen onze taxateurs spoedig contact op met u. Een waardebepaling van uw pand is op zeer korte termijn mogelijk door ons uitgebreide expertise en kennis. U kunt zowel uw pand in verhuurde als onverhuurde staat aan ons verkopen. Bij het bepalen van de waarde bekijken we uiteraard de staat van onderhoud en de ligging van het pand. Naast pandgegevens zijn ook de huur, type huurder en de expiratiedatum van de huurovereenkomst van belang. 

Contact

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij op uw bedrijfspand in het Westerkwartier wij kunnen uitbrengen? Neem dan contact op middels het contactformulier of bel naar 085 401 3900 voor meer informatie.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod