4.5/5

Bedrijfspand verkopen West Betuwe

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Uw bedrijfspand in West Betuwe verkopen zonder tussenkomst van derden? Aan Brownlake kunt u direct zowel leegstaande als verhuurde bedrijfspanden verkopen. Als landelijke opererend vastgoedmaatschappij zijn we altijd op zoek naar een toevoeging op onze huidige vastgoedportefeuille. Als eindbelegger kunt u bovendien rekenen op het beste aanbod op uw bedrijfspand, ongeacht de staat van onderhoud. Als u in het bezit van een horecapand, kantoorpand, bedrijfshal of magazijn en u het pand wenst te verkopen, neem dan contact op met ons. Voor elke situatie brengen wij graag een vrijblijvend aanbod uit. 

Uw bedrijfspand in West Betuwe verkopen aan Brownlake

Heeft u een bedrijfspand op de Slimwei, Waardenburg West, Hooge Weide I, II en II, De Gental of andere bedrijventerreinen in regio West Betuwe en wilt u het pand verkopen? Brownlake brengt te allen tijde een aanbod uit zonder enige voorbehoud van financiering en bouwtechnische keuring. Zo heeft u als verkopende partij direct zekerheid en is een langdurig verkooptraject niet noodzakelijk. Een bijkomend voordeel met een aanbod zonder enige financieringsvoorbehoud is dat u geen makelaars- en/of notariskosten hoeft af te dragen. De leveringsdatum en overige verkoopwaarden zijn altijd bespreekbaar. 

Waardebepaling bij de verkoop van uw bedrijfspand

Wij waarderen uw bedrijfspand in West Betuwe op basis van een verscheiden aantal factoren. Bij de verkoop van uw pand in verhuurde staat is de huurprijs en de expiratiedatum van het huurcontract voornamelijk bepalend bij de waardebepaling. Een pand vrij van huur wordt altijd anders gewaardeerd dan een pand in verhuurde staat. De waarde wordt dan voornamelijk gebaseerd op de staat van onderhoud, type energielabel en de ligging van het pand. Voor een vrijblijvende waardebepaling van uw bedrijfspand in West Betuwe kunt contact opnemen met Brownlake.  

Neem contact op voor een vrijblijvende taxatie

Bent u benieuwd welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfspand in regio West Betuwe? Laat uw gegevens achter en wij brengen geheel kosteloos een waardebepaling uit op uw pand. Voor direct contact kunt u ons uiteraard zowel telefonisch op 085 401 3900 als via de mail info@brownlake.nl bereiken.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod