4.5/5

Bedrijfspand verkopen Weert

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u een bedrijfspand in Weert verkopen? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u alle type bedrijfsvastgoed direct kunt verkopen. U kunt bij ons terecht voor zowel uw leegstaand als verhuurd bedrijfspand, ongeacht de staat van onderhoud. Omdat wij voornamelijk optreden als eindbelegger beschikken wij over een lange beleggingshorizon. U zult dus gegarandeerd een marktconform aanbod op uw bedrijfspand ontvangen. Heeft u een kantoorpand, winkelpand, horecapand of ander type pand dat u wenst te verkopen? Laat dan uw gegevens achter middels het contactformulier.

Uw bedrijfspand in Weert verkopen aan Brownlake

Bent u in het bezit van een bedrijfspand op bedrijventerrein Kanaalzone I, II of III, Kampershoek, Centrum Noord, De Kempen of elders? Brownlake doet graag een vrijblijvend aanbod. Als investeringsmaatschappij weten wij dat naast een goede prijs een zorgeloze verkoop zonder onzekerheden evenmin van belang is. Brownlake brengt daarom direct een aanbod zonder financieringsvoorbehoud uit en een bouwkundige keuring zoals een funderingsonderzoek is niet noodzakelijk. U heeft dus direct zekerheid en hoeft geen langdurig verkooptraject in te gaan. Ook bespaart u flink op bijkomende kosten zoals makelaars- en/of notariskosten.

Taxatie van uw bedrijfspand

Bij de taxatie van uw bedrijfspand bekijken onze ervaren taxateurs een verscheiden aantal pandgegevens. De staat van onderhoud en de ligging van het pand zijn voornamelijk van belang bij de taxatie van een pand vrij van huur. Bij een pand dat in verhuurde staat bevindt wordt naar pandgegevens ook gekeken naar de kale huur, servicekosten, huidige huurder en de einddatum van de huurovereenkomst. Na uw aanvraag trachten wij binnen één werkdag een waardebepaling op te stellen. 

Meer informatie     

Wenst u meer informatie over onze werkwijze of bent u benieuwd welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfspand in Weert? Neem dan contact op met ons. Onze taxateurs maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvende waardebepaling. Voor direct contact kunt u ons telefonisch bereiken op 085 – 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod