4.5/5

Bedrijfspand verkopen Waalwijk

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Uw bedrijfspand in Waalwijk verkopen? Brownlake garandeert een sterk aanbod en een zorgeloze verkoop, zonder tussenkomst van derden. Als gespecialiseerd aankoper van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed, kunt u bij ons terecht voor alle type bedrijfspanden, ongeacht de staat van onderhoud. We zijn altijd actief op zoek naar bedrijfspanden voor onze eigen vastgoedportefeuille. Van een geheel pand met meerdere gebruiksdoelen tot de verkoop van logistiek vastgoed en bedrijfshallen. Voor iedere situatie kunt u rekenen op een vrijblijvend aanbod. 

Waarom uw bedrijfspand in Waalwijk verkopen aan Brownlake?

Brownlake is een landelijk opererende beleggingsvehikel en is tevens actief op bedrijventerreinen zoals Haven Zeven, Haven Acht of Zanddonk. Als u een bedrijfspand op één van deze bedrijfsterreinen of elders wilt verkopen, neem vooral contact op met ons. Wij brengen te alle tijde een aanbod zonder enige voorbehoud van financiering uit en bouwkundige keuringen zoals funderingsonderzoeken zijn niet noodzakelijk. Als verkoper hoeft u dus geen langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Daarnaast kunt u flexibiliteit omtrent oplevering en overige verkoopwaarden van ons verwachten. U betaalt voor de verkoop van uw bedrijfspand geen makelaars- en notariskosten.

Kosteloze taxatie van uw bedrijfspand

Bij Brownlake kunt u terecht voor een kosteloze taxatie van zowel bedrijfsvastgoed in verhuurde als onverhuurde staat. Onze taxateurs bekijken de pandgegevens grondig waarbij de staat van onderhoud en de ligging belangrijke factoren zullen zijn voor de waardering. Bij een pand in verhuurde staat is de kale huur, type huurder, servicekosten en de expiratiedatum van het huurcontract tevens van belang. 

Neem contact op voor een vrijblijvend aanbod

Bent u benieuwd welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfspand in Waalwijk? Laat dan uw gegevens achter. Onze taxateurs zullen spoedig contact opnemen voor de waardebepaling van uw pand. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren op 085 401 3900. Een mail kunt u uiteraard ook sturen naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod