4.5/5

Bedrijfspand verkopen Vlaardingen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Overweegt u een bedrijfspand in Vlaardingen te verkopen? Brownlake is de partij waaraan u uw bedrijfsmatig vastgoed zonder tussenkomst van derden kunt verkopen. Als landelijke opererend investeringsmaatschappij is Brownlake gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaande als verhuurde bedrijfspanden in alle staten van onderhoud. Als eindbelegger met een lange beleggingshorizon, zijn we niet gevoelig voor conjunctuurschommelingen. U kunt dus rekenen op het beste aanbod op uw bedrijfspand. Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van uw kantoorpand, woonwinkelpand, horecapand, magazijn of ander bedrijfspand. Benieuwd naar onze vrijblijvende waardebepaling? Laat uw gegevens achter en onze taxateurs nemen spoedig contact op met u.

Verkoop uw bedrijfspand in Vlaardingen aan Brownlake

Als vastgoedmaatschappij zijn wij altijd actief op zoek naar een nieuwe toevoeging aan ons eigen vastgoedportefeuille. Zo ook op bedrijventerreinen zoals Groot Vettenoord, Het Scheur en de Vergulde Hand in Vlaardingen. Naast een uitstekende prijs voor uw bedrijfspand kunt u rekenen op directe zekerheid en een vlotte afwikkeling. Brownlake brengt dan ook te allen tijde een aanbod zonder enige voorbehoud van financiering en/of bouwkundige keuringen. Als verkoper hoeft u dus geen langdurig verkooptraject in te gaan en u maakt geen kosten zoals een vast tarief, notariskosten of andere kosten. 

Bepalen van de waarde van uw bedrijfspand

Voor het bepalen van de waarde van uw bedrijfspand bekijken onze taxateurs verschillende factoren. Bij Brownlake kunt u terecht voor zowel de verkoop van een pand in verhuurde staat als een pand vrij van huur. Voor de taxatie wordt daarin ook een onderscheid gemaakt. De staat van onderhoud en de ligging worden altijd meegenomen in de taxatie, maar de kale huur, type huurder en de expiratiedatum van de huurovereenkomst wordt bij een pand in verhuurde staat ook meegenomen. Wij trachten een aanbod binnen 24 uur te kunnen uitbrengen. 

Neem contact op voor meer informatie

Wenst u meer informatie over onze werkwijze of bent u benieuwd naar de taxatie van uw bedrijfspand in Vlaardingen? Laat dan uw gegevens achter en onze taxateurs zullen snel contact opnemen voor een afspraak. Uiteraard kunt u ons op werkdagen tijdens kantooruren bereiken op 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod