4.5/5

Bedrijfspand verkopen Vijfheerenlanden

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Bent u in het bezit van een bedrijfspand in Vijfheerenlanden en wenst u dit te verkopen? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij die gespecialiseerd is in de aankoop van bedrijfsmatig vastgoed. U kunt zowel leegstaande als verhuurde panden in alle staten van onderhoud verkopen aan ons. Brownlake fungeert tevens als eindbelegger en beschikt over een lange beleggingshorizon. Daardoor kunnen wij het beste aanbod op uw bedrijfspand garanderen. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van elk type bedrijfsvastgoed zoals kantoorpanden, bedrijfshallen, logistiek vastgoed en horecapanden. Benieuwd naar ons vrijblijvende aanbod? Laat dan uw gegevens achter middels het contactformulier.

Waarom uw bedrijfspand in Vijfheerenlanden verkopen aan Brownlake?

Uw bedrijfspand op Ameide, Leerdam Nieuw Schaik, Lexmond (De Bull) en Meerkerk of elders kunnen wij financieringsvrij en zonder tussenkomst van derden op korte termijn van u afnemen. U ontvangt namelijk direct een bod zonder enig voorbehoud van financiering en/of bouwkundige keuringen zoals funderingsonderzoeken. Zo heeft u direct zekerheid en hoeft u geen langdurig verkooptraject in. Daarnaast zorgt Brownlake te allen tijde voor een soepele verkoop en een snelle afwikkeling. U kunt bovendien rekenen op flexibele verkoopwaarden en makelaarskosten zoals courtage of een vast tarief hoeft u niet af te dragen. 

Onze taxateurs waarderen uw bedrijfspand op korte termijn

Uw aanvraag voor een vrijblijvende taxatie wordt spoedig door de taxateurs van Brownlake in behandeling genomen. Onze taxateurs bekijken of uw pand vrij van huur is of dat het in verhuurde staat bevindt. Een pand in verhuurde staat wordt namelijk anders getaxeerd, dan een pand vrij van huur. Bij een pand in verhuurde staat worden naast pandgegevens de kale huur, servicekosten, type huurder en expiratiedatum van de huurovereenkomst meegenomen in de berekening. Bij een pand vrij van huur is voornamelijk de staat van onderhoud, het energielabel en de ligging van het bedrijfspand van belang. 

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze werkwijze of bent u benieuwd naar een taxatie van uw bedrijfspand in Vijfheerenlanden? Laat uw gegevens achter en onze taxateurs nemen graag contact met u op voor het opstellen van een vrijblijvende waardebepaling. Voor direct contact kunt u ons uite

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod