4.5/5

Bedrijfspand verkopen Venlo

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u uw bedrijfspand in Venlo verkopen? Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van zowel leegstaande- als verhuurde bedrijfspanden. Als landelijke opererende beleggingsmaatschappij zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van allerlei soorten bedrijfsmatig vastgoed in verschillende onderhoudsstaten. Aangezien wij fungeren als eindbelegger en beschikken over een lange beleggingshorizon, zijn wij niet gevoelig voor conjunctuurschommelingen. U kunt er dus van op aan dat wij het beste aanbod op uw bedrijfspand uitbrengen. Als u overweegt bedrijfsvastgoed zoals kantoorpanden, winkelpanden of bedrijfshallen te verkopen, neem dan contact op met Brownlake. 

Waarom uw bedrijfspand in Venlo verkopen aan Brownlake?

Uw bedrijfspand op bedrijventerreinen zoals Venlo Tradeport, Noorderpoort, Fresh Park of elders kunnen wij financieringsvrij en zonder tussenkomst van derden aankopen. Daardoor bent u verzekerd van een soepele verkoop en is van een langdurig en onzeker verkooptraject geen sprake. Bovendien zijn er geen voorbehouden zoals bouwkundige keuringen of funderingsonderzoeken. Dankzij onze flexibele verkoopwaarden en relatief lage  rendementseisen, hebben wij een bewezen trackrecord kunnen opstellen. Bijkomend voordeel aan direct een bod zonder enige voorbehoud van financiering en/of bouwkundige keuringen, is dat u geen makelaarskosten hoeft af te dragen. Zo bespaart u dus een flink bedrag.

Waardebepaling bij de verkoop van uw bedrijfspand

Bij het bepalen van de waarde van uw bedrijfspand bekijken we een verscheiden aantal factoren. Als u een pand vrij van huur wilt verkopen aan ons, dan bekijken we vooral de staat van onderhoud, energielabel en de ligging van het pand. Een pand in verhuurde staat wordt getaxeerd op enkele pandgegevens, maar ook de huur, type huurder en de einddatum van de huurovereenkomst. Na uw aanvraag kunt u rekenen op een vrijblijvende waardering binnen één werkdag. 

Contact

Bent u benieuwd welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfspand in Venlo? Laat uw gegevens achter en onze taxateurs nemen spoedig contact op met u. U kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen door te bellen. Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren te bereiken op 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod