4.5/5

Bedrijfspand verkopen Velsen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Bent u van plan een bedrijfspand in Velsen te verkopen? Brownlake doet vrijblijvend een aanbod op uw pand. Brownlake is als landelijk opererende vastgoedmaatschappij gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaande als verhuurd bedrijfsvastgoed in elke onderhoudsstaat. Omdat wij financieringsvrij en zonder tussenkomst van derden uw pand kunnen afnemen, bent u verzekerd van een goede prijs en een kort verkooptraject. Voor bedrijfsmatig vastgoed zoals kantoorpanden, bedrijfshallen, logistiek vastgoed of horecapanden, kunt u bij Brownlake vrijblijvend en geheel kosteloos een aanbod aanvragen. 

Verkoop uw bedrijfspand in Velsen aan Brownlake

Overweegt u een bedrijfspand op bedrijventerreinen zoals Velsen-Noord, de Grote Hout of elders in Velsen te verkopen? Brownlake doet graag een aanbod. Als vastgoedmaatschappij bieden wij een hoge prijs en kunt u rekenen op een soepele afwikkeling. Bovendien bieden wij te allen tijde een aanbod zonder enige voorbehoud van financiering en een bouwkundige keuring is niet noodzakelijk. Als verkopende partij heeft u daardoor direct zekerheid en hoeft u geen langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Wij realiseren de verkoop van uw bedrijfspand geheel kosteloos, er is dus geen sprake van makelaars- en notariskosten.

Uw bedrijfsvastgoed taxeren

Voor het opstellen van een vrijblijvende taxatie is het van belang of het pand onverhuurd of in een verhuurde staat verkeert. Brownlake taxeert uw bedrijfspand in verhuurde staat door te kijken naar diverse pandgegevens zoals de kale huurprijs, type huurder en de expiratiedatum van het huurcontract. Een onverhuurd pand taxeren wij voornamelijk op basis van de staat van onderhoud, het energielabel en de ligging van het pand. Na uw aanvraag ontvangt u een taxatie binnen één werkdag.

Meer informatie

Wilt u meer te weten komen over onze werkwijze of bent u benieuwd hoe hoog wij uw bedrijfspand in Velsen taxeren? Laat uw gegevens achter zodat onze taxateurs contact met u kunnen opnemen. Een aanvraag is vrijblijvend, geheel kosteloos en verplicht tot niets. We zijn op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar op 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod