4.5/5

Bedrijfspand verkopen Veenendaal

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Uw bedrijfspand in Veenendaal verkopen? Brownlake is de vastgoedmaatschappij waaraan u uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van allerlei soorten bedrijfspanden in elke onderhoudsstaat. Omdat wij dagelijks actief bezig zijn met het aankopen van kantoorpanden, logistiek vastgoed, horecapanden of ander bedrijfsvastgoed, bent u verzekerd van een soepele verkoop. Wij beschikken tevens als eindbelegger over een lange beleggingshorizon en zijn daardoor niet gevoelig voor conjunctuurschommelingen. U bent daardoor verzekerd van het beste aanbod op uw bedrijfspand.

Waarom uw bedrijfspand in Veenendaal verkopen aan Brownlake?

Brownlake brengt te allen tijde een aanbod zonder enige voorbehoud van financiering en/of bouwtechnische keuring uit op uw bedrijfspand regio Veenendaal. Op bedrijventerreinen zoals Het Ambacht/Nijverkamp, De Batterijen, Compagnie en de Faktorij zijn wij actief op zoek naar een nieuwe toevoeging op ons eigen vastgoedportefeuille. Met direct een bod zonder financieringsvoorbehoud, hoeft u als verkoper geen langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Daarnaast zijn wij flexibel in opleveringsdatum en alle overige verkoopwaarden. Voor de verkoop van uw bedrijfspand aan Brownlake betaalt u overigens geen makelaars- en notariskosten. U kunt dus een flink bedrag besparen.

Waardering van uw bedrijfspand

Bij Brownlake kunt u zowel bedrijfspanden vrij van huur als panden in verhuurde staat verkopen. Wij bekijken voor beide situaties een reeks factoren. Bij een pand vrij van huur is de ligging en de staat van onderhoud vooral van belang. Een pand dat in een verhuurde staat bevindt waarderen wij op basis van de huur, type huurder, servicekosten en andere pandgegevens. Uiteraard is de expiratiedatum van de huurovereenkomst dan ook van belang. Na uw aanvraag streven we ernaar om een aanbod binnen één werkdag uit te brengen.

Ontvang vrijblijvend een aanbod

Vrijblijvend een aanbod ontvangen op uw bedrijfspand in Veenendaal? Laat uw gegevens achter. Wij trachten naar een waardebepaling binnen één werkdag. Voor meer informatie over onze werkwijze of andere vragen kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod