4.5/5

Bedrijfspand verkopen Utrechtse Heuvelrug

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Overweegt u een bedrijfspand in de Utrechtse Heuvelrug te verkopen? Brownlake is landelijk actief en gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaande als verhuurde bedrijfspanden regio Utrechtse Heuvelrug. Omdat wij tevens als eindbelegger fungeren en beschikken over een lange beleggingshorizon, bent u verzekerd van het beste aanbod op elk type bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. Bij Brownlake kunt u rekenen op een zorgeloze verkoop en een snelle afwikkeling. Benieuwd naar ons aanbod? Laat uw gegevens achter. 

Verkoop uw bedrijfspand in de Utrechtse Heuvelrug aan Brownlake

Als landelijk opererende beleggingsmaatschappij kunt u bij Brownlake terecht voor de verkoop van uw bedrijfspand op bedrijventerreinen zoals Boswijklaan, Vossenstein, Heygraefflaan of elders. Naast een goede prijs kunt u rekenen op soepele verkoop aan een betrouwbare koper. Wij brengen te allen tijde een aanbod zonder enige voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. Zo heeft u als verkoper geen onzekerheid en langdurig verkooptraject in niet noodzakelijk. Daarnaast hanteren wij flexibele verkoopwaarden en is veel de opleveringsdatum bespreekbaar. U bespaart bovendien flink op bijkomende kosten zoals makelaars- en notariskosten, omdat u deze kosten simpelweg niet hoeft af te dragen als u uw bedrijfspand verkoopt aan ons. 

Waarde van uw bedrijfspand bepalen

Voor het opstellen van een geheel kosteloze waardebepaling is het van belang of het pand vrij van huur is of dat het een verhuurd pand betreft. Wanneer uw bedrijfspand vrij van huur is, dan zijn alleen de staat van onderhoud, de ligging en het energielabel van het pand van belang bij het bepalen van de waarde. Voor een pand in verhuurde staat bekijken we nog een aantal andere factoren zoals de kale huur, het type huurder, servicekosten en de einddatum van het huurcontract. 

Meer informatie

Heeft u nog vragen over onze werkwijze of wilt u vrijblijvende waardebepaling aanvragen? Neem contact op met ons. U kunt uw gegevens achterlaten middels het contactformulier of ons bellen op 085 401 3900. Uw (aan)vraag kunt u ook stellen door een mail te sturen naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod