4.5/5

Bedrijfspand verkopen Utrecht

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u uw bedrijfspand in Utrecht verkopen? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie en kan uw bedrijfsmatig direct afnemen. Van een bedrijfspand in een verouderde staat, tot een grote bedrijfshal in nieuwstaat. Brownlake doet een marktconform bod op uw pand, ongeacht de staat. Daarnaast verzekeren we eigenaren van bedrijfsvastgoed een soepel verkooptraject vanaf aanvraag tot de overdracht bij de notaris.

Uw bedrijfspand verkopen in Utrecht? Brownlake verzorgt een kort verkooptraject

Als landelijk opererende beleggingsmaatschappij kunnen elk type bedrijfsvastgoed direct aankopen uit eigen middelen. Zo garanderen wij een vlot verkooptraject, zonder enige onzekerheden. Op bedrijventerreinen zoals Oudenrijn, Haarrijn en Papendorp/Nieuwe Rijn hebben wij al verkopen mogen faciliteren. Omdat wij tevens als eindbelegger met een lange beleggingshorizon fungeren, bent u altijd verzekerd van het beste bod op uw pand. Het bod dat wij uitbrengen na taxatie is zonder enig voorbehoud. Voordeel is dat we als beleggingsmaatschappij een flexibele verkoop kunnen bieden. Zaken zoals inboedel, terugverhuur of leveringsdatum zijn daarom ook altijd bespreekbaar. 

Taxeren van uw bedrijfspand in Utrecht

Bij het taxeren van uw bedrijfspand in Utrecht bekijken onze taxateurs voornamelijk de onderhoudsstaat en de ligging. We zien direct de potentie en zorgen voor een vlotte taxatie. Zo is het mogelijk om uw pand in een zowel verhuurde als onverhuurde staat te verkopen aan ons. Naast pandgegevens wordt bij een pand in verhuurde staat ook de kale huur, type huurder en de expiratiedatum van het huurcontract meegenomen in de taxatie. In vele gevallen is uw bedrijfspand in Utrecht binnen één werkdag getaxeerd. 

Een vrijblijvende aanvraag

Als u uw bedrijfspand wilt verkopen in Utrecht, dan kunt u via Brownlake een aanvraag doen. Onze taxateurs gaan zo snel mogelijk aan de slag met de gegevens en nemen contact met u op voor een fysieke opname. De aanvraag is geheel kosteloos en verplicht tot niets. Bel naar 085 401 3900 en maak een afspraak, of laat uw gegevens achter middels het contactformulier op de website. We kunnen u snel van dienst zijn.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod