4.5/5

Bedrijfspand verkopen Tilburg

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Uw bedrijfspand in Tilburg verkopen zonder tussenkomst van derden? Brownlake is een landelijke opererende investeringsmaatschappij waaraan u alle type bedrijfsvastgoed kunt verkopen. Ongeacht de staat van onderhoud en of het een pand in verhuurde staat of vrij van huur betreft, kunt u rekenen op vrijblijvende aanbod en een zorgeloze afwikkeling. Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van kantoorpanden, bedrijfshallen, logistiek vastgoed of ander bedrijfsmatig vastgoed. Benieuwd naar ons aanbod? Laat dan uw gegevens achter middels het contactformulier.

Verkoop uw bedrijfspand in Tilburg aan Brownlake

Heeft u een bedrijfspand op bedrijventerrein Vossenberg, Kraaiven, Loven, de Kanaalzone of elders in Tilburg? Brownlake brengt direct een bod zonder financieringsvoorbehoud en/of bouwtechnische keuring uit. Als investeringsmaatschappij zien wij het belang van een betrouwbare koper en soepele verkoop zonder onzekerheden. Om die reden brengen wij direct een bod uit zonder enige voorbehoud van financiering en daarmee bespaart u flink op bijkomende kosten zoals makelaars- en/of notariskosten. U kunt tevens rekenen op veel flexibiliteit omtrent leveringsdatum en andere verkoopwaarden. 

Waardering van uw bedrijfspand

Bij het waarderen van uw bedrijfspand zijn een aantal pandgegevens en factoren van belang. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van zowel verhuurde als onverhuurde bedrijfspanden. Bij een onverhuurd pand bekijken we voornamelijk de staat van onderhoud, de ligging, maar ook het huidige energielabel. Een pand in verhuurde staat wordt anders getaxeerd. Factoren zoals de kale huur, type huurder en de einddatum van de huurovereenkomst zijn dan vooral van belang. Wij trachten naar een spoedige waardering als u uw bedrijfspand regio Tilburg wilt verkopen aan ons.

Contact opnemen

Voor een vrijblijvende waardebepaling van uw bedrijfspand in Tilburg en omstreken, kunt u contact opnemen met Brownlake. U kunt middels het contactformulier uw gegevens achterlaten of ons direct contacteren door te bellen naar 085 401 3900. Een mail naar info@brownlake.nl is ook mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod