4.5/5

Bedrijfspand verkopen Terneuzen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u een bedrijfspand verkopen in Terneuzen? Brownlake is de specialist in de aankoop van zowel leegstaande als verhuurde bedrijfspanden in Terneuzen en omstreken. Omdat wij over een lange beleggingshorizon beschikken, zijn wij niet gevoelig voor conjunctuurschommelingen. Daardoor bent u als verkoper verzekerd van het beste aanbod voor uw bedrijfspand. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van allerlei soorten bedrijfsmatig vastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. Van kantoorpanden tot horecapanden en van winkelpanden tot logistiek vastgoed, bij Brownlake kunt u rekenen op een zorgeloze verkoop.

Waarom uw bedrijfspand in Terneuzen verkopen aan Brownlake?

Direct een bod zonder financieringsvoorbehoud en/of bouwkundige keuring op uw bedrijfspand op bedrijventerrein Terneuzen Zuid, Handelspoort Zuid, Oostelijke Kanaaloevers of Value Park Terneuzen? Neem dan contact op met Brownlake voor een afspraak. Met direct een bod zonder enige voorbehoud van financiering hoeft u geen langdurige en onzeker verkooptraject in te gaan. Bijkomend voordeel is dat u geen makelaarskosten zoals courtage of een vast tarief hoeft af te dragen. U bespaart dus een flink bedrag op bijkomende kosten die u via een regulier verkooptraject wel moet afdragen. 

Opstellen van de waardebepaling

Om de waarde van uw pand snel te bepalen, kijken we naar een aantal factoren. Het is daarbij van belang om te kijken of het om een pand vrij van huur gaat of om een pand in verhuurde staat. Uw bedrijfspand taxeren wij altijd op basis van pandgegevens, de ligging, staat van onderhoud, maar ook de kale huur, type huurder en einddatum van het huurcontract. Na uw aanvraag trachten wij binnen 24 uur een bod te kunnen uitbrengen.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar ons aanbod op uw bedrijfspand in Terneuzen? Laat dan uw gegevens achter. We maken snel een afspraak met u voor een opname op locatie. Voor een afspraak kunt u ons ook direct contacteren door te bellen naar 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod