4.5/5

Bedrijfspand verkopen Súdwest-Fryslân 

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Overweegt u een bedrijfspand in Súdwest-Fryslân te verkopen? Brownlake is als landelijk opererend beleggingsvehikel gespecialiseerd in de aankoop van alle type bedrijfsvastgoed. Ongeacht de staat van het pand en of het een leegstaand of verhuurd pand betreft, kunt u bij ons terecht. Als eindbelegger met een lange beleggingshorizon, bent u verzekerd van het beste aanbod op uw bedrijfspand en een zorgeloze verkoop. Of u nu logistiek vastgoed, winkelpanden, kantoorpanden of bedrijfshallen wilt verkopen in Súdwest-Fryslân, bij Brownlake kunt u rekenen op een vrijblijvend aanbod. 

Verkoop uw bedrijfspand in Súdwest-Fryslân aan Brownlake

Als u een pand op bedrijventerreinen zoals De Hemmen, De Treffe of elders in Súdwest-Fryslân wilt verkopen, kunt u bij Brownlake terecht. Op uw bedrijfspand brengen wij direct een bod uit zonder enige voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. Uiteraard zien wij als beleggingsvehikel het belang van een goede prijs voor uw bedrijfspand en een zorgeloze afwikkeling. U betaalt bovendien geen makelaars- of notariskosten, omdat wij direct een bod doen op uw bedrijfspand. Op die manier bespaart u een flink bedrag die u elders wel kwijt zult zijn.

Kosteloze taxatie van uw bedrijfspand

Het bedrijfspand dat u wilt verkopen, kunt u kosteloos laten taxeren door ons. We komen snel op locatie voor een opname en wij streven er naar om een bod binnen één werkdag uit te brengen. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van zowel panden vrij van huur als panden in verhuurde staat. Bij een pand vrij van huur bekijken we voornamelijk de staat van onderhoud, de ligging en ook het energielabel. Voor een pand in verhuurde staat zijn factoren zoals de kale huur, type huurder en expiratiedatum van het huurcontract van belang. 

Meer informatie 

Bent u benieuwd naar ons aanbod op uw bedrijfspand in Súdwest-Fryslân of wilt u meer informatie over onze werkwijze? Laat dan uw gegevens achter middels het contactformulier. Ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op. Voor direct contact kunt u ons uiteraard tijdens kantooruren bellen op 085-401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod