4.5/5

Bedrijfspand verkopen Stichtse Vecht

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u op korte termijn uw bedrijfspand in Stichtse Vecht verkopen? Brownlake is als investeringsmaatschappij de partij waaraan u uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Zo zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurde als leegstaande panden in iedere staat van onderhoud. Omdat wij als investeringsmaatschappij zonder tussenkomst van derden direct een bod kunnen uitbrengen op uw bedrijfspand in Stichtse Vecht, bent u verzekerd van een zorgeloze verkoop. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Laat uw gegevens achter.

Waarom uw bedrijfspand in Stichtse Vecht verkopen aan Brownlake?

Direct het beste aanbod op uw bedrijfspand op Maarssenbroek, Merwedeweg/Keulschevaart of bedrijvenpark Breukelerwaard? Neem dan contact op met Brownlake. Als investeringsmaatschappij bieden wij direct een bod zonder enige financieringsvoorbehoud en/of bouwkundige keuring. U hoeft dus geen langdurige en onzeker verkooptraject in te gaan en u betaalt geen makelaarskosten zoals een courtage of vast tarief. Dat is het voordeel waarvoor u kiest. Bovendien kunt u bij ons rekenen op veel flexibiliteit omtrent leveringsdatum en andere verkoopwaarden.  

Waardering van uw bedrijfspand

Bij het opstellen van de waardebepaling van uw bedrijfspand in Stichtse Vecht is het van belang of het gaat om een pand vrij van huur of een pand in verhuurde staat. Voor beide situaties kunt u terecht bij ons. Als u een pand vrij van huur wilt verkopen aan ons, dan is de staat van onderhoud en de ligging het meest relevant. Bij een pand in verhuurde staat bekijken wij ook zaken zoals de kale huur, servicekosten, de huidige huurder en expiratiedatum van de huurovereenkomst. Als u een aanvraag doet bij ons, trachten wij naar een waardebepaling binnen één werkdag. 

Contact

Benieuwd naar de waarde van uw bedrijfspand in Stichtse Vecht? Neem direct contact met ons op door bellen naar 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl. Uiteraard kunt u ook uw gegevens achterlaten middels het contactformulier. We gaan direct voor u aan de slag.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod