4.5/5

Bedrijfspand verkopen Soest

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u een bedrijfspand in Soest verkopen zonder tussenkomst van derden? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfspand kunt verkopen. Als eindbelegger beschikken wij tevens over een lange beleggingshorizon en daarom bent u verzekerd van het beste aanbod op uw bedrijfspand. Bij Brownlake hechten wij veel waarde aan een soepele verkoop, zonder een langdurige en onzeker verkooptraject. Of u nu een bedrijfshal, magazijn, horecapand of woonwinkelpand wilt verkopen, u kunt rekenen op een vrijblijvend aanbod.

Verkoop uw bedrijfspand in Soest aan Brownlake

Overweegt u bedrijfsvastgoed op bedrijventerreinen zoals Soestdijkse Grachten, Richelleweg, Soesterberg-Noord of elders te verkopen? We komen graag langs op locatie. Na een korte opname bieden wij direct een bod zonder enig voorbehoud van financiering of bouwtechnische keuring. Zo heeft u als verkoper geen onzekerheden en hoeft u geen langdurige verkooptraject in te gaan. Als beleggingsmaatschappij zien we niets liever dan een soepele afwikkeling en de verkoop van uw bedrijfspand op korte termijn. Omdat wij direct een bod doen zonder enig financieringsvoorbehoud of tussenkomst van derden, zijn makelaars- en notariskosten niet aan de orde. U bespaart dus een flink bedrag ten opzichte van een regulier verkooptraject. 

De waarde van uw bedrijfspand is snel bepaald

Wij waarderen uw bedrijfspand in Soest op basis van een aantal factoren. Zo bekijken we bij een pand in verhuurde staat de huidige huur, type huurder, maar ook de einddatum van het huurcontract. Uiteraard nemen we de staat van onderhoud, de ligging en bijvoorbeeld het energielabel, mee in onze berekening. Omdat wij ons dagelijks bezighouden met de aan- en verkoop van bedrijfspanden, kunt u rekenen op een zowel spoedige als grondige waardebepaling van uw pand. 

Contact

Bent u benieuwd naar de waarde van uw bedrijfspand in Soest? Laat dan uw gegevens achter. We zorgen ervoor dat er spoedig contact met u wordt opgenomen. Voor meer informatie over onze werkwijze of overige vragen, kunt u tijdens kantooruren bellen naar 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod