4.5/5

Bedrijfspand verkopen Smallingerland

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Overweegt u een bedrijfspand in Smallingerland te verkopen? Als gespecialiseerd aankoper van zowel leegstaand en verhuurd bedrijfsvastgoed, kunt u rekenen op het beste bod op uw bedrijfspand(en). U kunt bij ons terecht voor de verkoop van allerlei soorten bedrijfspanden, ongeacht de staat van onderhoud. Zo kunt u bij ons terecht voor een soepele verkoop van woonwinkelpanden, bedrijfshallen, logistiek vastgoed of horecapanden. Voor iedere situatie kunt u rekenen op een geheel kosteloos aanbod. Direct een afspraak maken? Neem dan contact op!

Waarom uw bedrijfspand in Smallingerland verkopen aan Brownlake?

Bij Brownlake zijn wij altijd actief op zoek naar nieuwe toevoegingen op ons eigen vastgoedportefeuille. Zo zijn wij actief op bedrijventerreinen zoals De Haven, Nijtap, Bedrijvenpark A7 of elders. Op uw bedrijfspand in Smallingerland, brengen wij direct een bod zonder financieringsvoorbehoud en/of bouwkundige keuring uit. Wij realiseren de verkoop van uw bedrijfspand zonder tussenkomst van derden. U kunt dus rekenen op een soepele verkoop zonder dat u langdurig en onzeker verkooptraject in hoeft te gaan. Naast een zorgeloze verkoop bespaart u ook nog eens flink op bijkomende kosten. Voor de verkoop van uw bedrijfspand in Smallingerland betaalt u namelijk geen makelaar- en notariskosten. Uiteraard zijn verkoopvoorwaarden zoals opleveringsdatum bespreekbaar. 

Spoedige taxatie van uw bedrijfspand 

Voor een spoedige taxatie van uw bedrijfspand zijn een verscheiden aantal factoren van belang. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van zowel verhuurde als onverhuurde bedrijfspanden. Bij een pand in verhuurde staat bekijken we naast pandgegevens de kale huur, type huurder en expiratiedatum van de huurovereenkomst. Voor het taxeren van een pand vrij van verhuur zijn factoren zoals de ligging en staat van onderhoud het meest relevant. Een aanvraag bij Brownlake is geheel kosteloos en verplicht u tot niets. Bovendien streven wij naar een waardebepaling binnen één werkdag.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende waardebepaling van uw bedrijfspand in Smallingerland? Laat dan uw gegevens achter of neem direct contact op door te bellen naar 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod