4.5/5

Bedrijfspand verkopen Sittard-Geleen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Uw bedrijfspand in Sittard-Geleen verkopen? Brownlake is als landelijk opererend vastgoedmaatschappij specialist op de aankoop van zowel leegstaande- als verhuurde bedrijfspanden, ongeacht de staat van onderhoud. Omdat wij tevens als eindbelegger fungeren, kunt u rekenen op de beste prijs voor alle type bedrijfsvastgoed. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van kantoorpanden, woonwinkelpanden, horecapanden en/of bedrijfshallen. Bent u benieuwd naar onze vrijblijvende waardebepaling? Laat dan uw gegevens achter middels het contactformulier.

Verkoop uw bedrijfspand in Sittard-Geleen aan Brownlake

Overweegt u een bedrijfspand op Businesspark Geleen, Chemelot, Holtum Noord I of II, Fortuna of elders te verkopen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende waardebepaling. Als vastgoedmaatschappij zien wij het belang van een goede prijs voor uw bedrijfspand en een soepele afwikkeling. Daarom bieden wij direct een bod zonder enig voorbehoud van financiering en/of bouwtechnische keuring. Zo weet u direct de waarde van uw bedrijfspand en is er geen sprake van een langdurig en onzeker verkooptraject. U kunt bovendien rekenen op veel flexibiliteit vanuit ons. Zaken zoals de opleveringsdatum en andere verkoopvoorwaarden bespreken we graag met u. Bijkomend voordeel is dat u geen kosten kwijt bent aan de verkoop van uw bedrijfspand, omdat er geen sprake is van makelaars- en notariskosten. 

Opstellen van de waardebepaling

Bij Brownlake kunt u zowel een pand in verhuurde als in onverhuurde staat verkopen aan ons. Voor het opstellen van een waardebepaling van uw bedrijfspand bekijken wij een verscheiden aantal factoren. Als u een bedrijfspand in verhuurde staat wilt verkopen, dan bekijken we naast de ligging en staat van onderhoud, ook de kale huur, huidige huurder en einddatum van het huurcontract. Bij uw aanvraag streven wij naar een spoedige waardebepaling van uw bedrijfspand.

Neem contact op

Bent u benieuwd waar wij uw bedrijfspand in Sittard-Geleen op taxeren? Laat dan uw gegevens achter. Wij trachten naar een waardebepaling binnen één werkdag. Voor direct contact kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 085 401 3900 en voor vragen kunt u ons ook mailen op info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod