4.5/5

Bedrijfspand verkopen Schiedam

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Overweegt u een bedrijfspand in Schiedam te verkopen? Brownlake is een landelijk opererend investeringsmaatschappij waaraan u uw bedrijfspand kunt verkopen. Als specialist op het aankopen van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed, kunt u rekenen op het beste aanbod op uw bedrijfspand in Schiedam. We zijn altijd actief op zoek naar een nieuwe toevoeging aan ons eigen vastgoedportefeuille. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van allerlei type bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. Voor een vrijblijvend aanbod en een soepele verkoop van uw kantoorpand, horecapand, woonwinkelpand of bedrijfshal, neemt u direct contact op met Brownlake. 

Waarom uw bedrijfspand in Schiedam verkopen aan Brownlake?

Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van uw bedrijfspand in alle staten van onderhoud op bedrijventerreinen zoals Nieuw-Mathenesse, Spaanse Polder, ‘s-Graveland Zuid of elders. Voor uw bedrijfsmatig vastgoed in Schiedam bieden wij direct een bod zonder enige voorbehoud van financiering en/of bouwkundige keuring. Zo heeft u als verkoper geen onzekerheden en is een langdurig verkooptraject niet aan de orde. Bij een regulier verkooptraject, waarbij makelaarskosten zoals een vast tarief, courtage of notariskosten gangbaar zijn, bent u vaak een flink bedrag kwijt. Bij Brownlake hoeft u deze bijkomende kosten niet af te dragen.

Geheel kosteloze taxatie

Als u een bedrijfspand in Schiedam wilt verkopen, dan kan Brownlake op korte termijn zorgen voor een taxatie. Voor de taxatie van uw bedrijfspand bekijken we aantal factoren. Als u een pand in verhuurde staat wilt verkopen, dan bekijken we naast diverse pandgegevens ook de kale huur, type huurder en de expiratiedatum van het huurcontract. Bij een onverhuurd pand is de ligging, staat van onderhoud en bijvoorbeeld het energielabel, een belangrijke factor bij de taxatie. Bij Brownlake kunt geheel kosteloos een taxatie van uw bedrijfspand in Schiedam aanvragen. U kunt rekenen op een spoedige taxatie.

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze werkwijze of bent u benieuwd naar de waardebepaling van uw bedrijfspand in Schiedam? Laat dan uw gegevens achter middels het contactformulier. Wij nemen spoedig contact op met u. U kunt ons voor vragen tijdens kantooruren bereiken op 085 401 3900 of een mail sturen naar info@brownlake.nl is ook mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod