4.5/5

Bedrijfspand verkopen Rotterdam

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Overweegt u uw bedrijfspand te verkopen in Rotterdam? Brownlake is een landelijk actieve investeerder en veelal geïnteresseerd in bedrijfsmatig vastgoed. U kunt uw pand direct aan ons verkopen, zonder enig tussenkomst van derden. Op die manier bent u verzekerd van een vlotte verkoop, waarbij u direct zekerheid heeft. Zo hebben wij door het hele land al verkopen van bedrijfshallen, kantoorpanden, logistiek vastgoed en loodsen mogen faciliteren. Wilt u weten welk bod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfspand in Rotterdam? Laat uw gegevens achter of neem direct contact op.  

Direct een bod op uw bedrijfspand in Rotterdam

Zo ook in de regio Rotterdam hebben wij al vele verkopen mogen faciliteren. Heeft u bedrijfsmatig vastgoed voor verkoop en wenst u een vlot verkooptraject, zonder enige onzekerheden? Dan kunt u uw bedrijfspand, zonder tussenkomst van derden verkopen aan Brownlake. Als eindbelegger met een langetermijnvisie zorgen wij voor het beste bod en bent u bij akkoord op ons voorstel, verzekerd van een spoedige afwikkeling. Voordeel is tevens dat wij u als investeerder in bedrijfsmatig vastgoed veel opties kunnen bieden en flexibel zijn in de voorwaarden. Zo is het mogelijk om uw pand direct op te leveren, maar ook uitgesteld is mogelijk. Daarnaast bieden we verschillende lease opties, als u uw pand na verkoop wilt huren.

Waarde bepalen van uw pand in Rotterdam bepalen

Om de waarde van uw bedrijfspand in Rotterdam te bepalen, gaan onze taxateurs verschillende punten af. Daarbij is de onderhoudsstaat en de ligging van uw pand een groot onderdeel, maar ook type energielabel, eventuele servicekosten en andere pandgegevens worden meegenomen in de berekening. Uw pand in verhuurde staat taxeren wij tevens op huur, type huurder en de einddatum van de huurovereenkomst. Als u een bedrijfspand wilt verkopen op bedrijventerrein Botlek, Brainpark, Nieuw-Mathenesse of elders in Rotterdam, neem dan contact op met Brownlake. 

Informatie opvragen

Wenst u graag meer informatie over onze werkwijze of heeft u andere vragen? Tijdens een persoonlijk gesprek geven u graag een toelichting. Zo weet u precies hoe wij uw bedrijfspand op korte termijn kunnen aankopen en kan het verkooptraject starten. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 085 401 3900 of per mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod