4.5/5

Bedrijfspand verkopen Roosendaal

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Overweegt u een bedrijfspand in Roosendaal te verkopen? Brownlake is een landelijke opererend beleggingsmaatschappij waaraan u uw bedrijfspand in alle staten van onderhoud, kunt verkopen. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van allerlei type bedrijfsvastgoed, zowel verhuurd als leegstaand. Omdat wij tevens als eindbelegger fungeren en over een lange beleggingshorizon beschikken, bent u verzekerd van het beste aanbod op uw bedrijfspand. Zo kunt u bij Brownlake terecht voor de verkoop van kantoorpanden, bedrijfshallen, logistiek vastgoed of horecapanden. Benieuwd naar ons aanbod? Laat uw gegevens achter. 

Waarom uw bedrijfspand in Roosendaal verkopen aan Brownlake? 

Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van bedrijfspanden op bedrijventerrein zoals Borchwerf en Borchwerf II, Majoppeveld, De Stok of Vijfhuizenberg of elders. Als beleggingsmaatschappij bieden wij direct een bod zonder enig voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. U heeft daardoor direct zekerheid en een langdurig verkooptraject is niet noodzakelijk. U hoeft ook geen makelaarskosten zoals courtage of notariskosten af te dragen voor onze diensten. Op die manier bespaart u dus flink op bijkomende kosten, die u elders wel moet afdragen. Naast een kosteloze verkoop van uw bedrijfspand in Roosendaal, kunt u ook rekenen op onze flexibiliteit omtrent oplevering en overige verkoopvoorwaarden. Neem contact op voor een vrijblijvende waardebepaling!

Taxatie van uw bedrijfspand

Om uw bedrijfspand zo goed mogelijk te taxeren, bekijken we een verscheiden aantal factoren. Daarbij is het van belang om te kijken of het bedrijfspand dat u wilt verkopen in verhuurde staat bevindt of juist vrij van huur is. Bij de taxatie van uw bedrijfspand in verhuurde staat bekijken we naast pandgegevens ook factoren zoals kale huur, huidige huurder en de expiratiedatum van het huurcontract. Uiteraard wordt de staat van onderhoud en de ligging meegenomen in de taxatie. Bij Brownlake kunt u op korte termijn rekenen op een vrijblijvende taxatie van uw bedrijfspand.

Contact

Voor een vrijblijvende taxatie van uw bedrijfspand in Roosendaal, neemt u nu contact op met Brownlake. Ook als u vragen heeft over onze werkwijze, kunt u contact opnemen met ons. Voor direct contact kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 085-401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod