4.5/5

Bedrijfspand verkopen Roermond 

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Graag op korte termijn uw bedrijfspand in Roermond verkopen? Brownlake is een landelijk opererend beleggingsfonds gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaande en verhuurde bedrijfspanden. Ongeacht de staat van onderhoud en of het pand vrij van huur is of in verhuurde staat verkeert, brengen wij op elk type bedrijfsvastgoed een aanbod uit. Met onze lange ervaring en groot netwerk, bent u verzekerd van het beste aanbod op uw bedrijfspand in Roermond. Zo kunt bij Brownlake terecht voor de verkoop van kantoorpanden, bedrijfshallen, logistiek vastgoed of horecapanden. U kunt rekenen op een geheel kosteloos en vrijblijvend aanbod.  

Uw bedrijfspand in Roermond verkopen aan Brownlake

Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van uw bedrijfspand op diverse bedrijfsterreinen in Roermond. Als u bedrijfsmatig vastgoed heeft op bedrijventerreinen zoals Merum, Swalmen, Stadsrand Noord, Roerstreek of Willem-Alexander, laat dan uw gegevens achter. U kunt direct rekenen op een bod zonder enig voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. Een langdradig en onzeker verkooptraject hoeft u dus niet in te gaan. Naast een zorgeloze verkoop, kunt u rekenen op veel flexibiliteit omtrent leveringsdatum en overige verkoopvoorwaarden. Met een aanbod zonder financieringsvoorbehoud zijn makelaarskosten, zoals courtage of een vast tarief, niet van toepassing. U bespaart daardoor een flink bedrag ten opzichte van een regulier verkooptraject. 

Waardebepaling bij de verkoop van uw bedrijfspand aan Brownlake

Bij het opstellen van de waardebepaling is het van belang om te weten of het gaat om een verhuurd of onverhuurd pand. Bij een pand in verhuurde staat bekijken we de huidige huur, type huurder, maar ook de einddatum van het huurcontract. Overweegt u een (leegstaand) bedrijfspand vrij van huur te verkopen? Dan bekijken we voornamelijk de ligging van het pand, de staat van onderhoud, maar ook het huidige energielabel. Na uw aanvraag kunt u rekenen op een spoedige waardebepaling.

Een vrijblijvend aanbod

Bent u benieuwd naar de waarde van uw bedrijfspand in Roermond? Laat dan uw gegevens achter en ontvang geheel kosteloos en vrijblijvend een aanbod. Wilt u eerst wat meer informatie over onze werkwijze? Neem contact op tijdens kantooruren door te bellen naar 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod