4.5/5

Bedrijfspand verkopen Rijswijk

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Overweegt u een bedrijfspand in Rijswijk te verkopen? Brownlake brengt als gespecialiseerd aankoper van zowel leegstaande als verhuurde panden, direct een bod uit. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van allerlei soorten bedrijfsmatig vastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. Omdat wij tevens als eindbelegger fungeren, kunt u rekenen op het beste aanbod op uw bedrijfspand. Door onze ruime ervaring en kennis kunt u rekenen op een soepele verkoop, zonder onzekerheden. Of u nu een kantoorpand, bedrijfshal, een magazijn of een horecapand wilt verkopen, u kunt rekenen op een vrijblijvend en geheel kosteloos aanbod.

Waarom uw bedrijfspand in Rijswijk verkopen aan Brownlake? 

Heeft u een bedrijfspand voor verkoop op bedrijventerreinen zoals Plaspoelpolder, Hoornwijck, Broekpolder, De Comphaan of elders? Bij Brownlake bent u verzekerd van een soepele verkoop, zonder onzekerheden. Als investeringsmaatschappij brengen wij direct een bod uit zonder enige voorbehoud van financiering en is een langdradig bouwkundige keuring niet noodzakelijk. Omdat wij de verkoop van uw bedrijfspand realiseren, zonder tussenkomst van derden, kunt u rekenen op een kort verkooptraject. Bovendien hanteren wij flexibele verkoopvoorwaarden en zijn makelaars- en notariskosten niet van toepassing. Dat is het voordeel als u kiest voor een directe verkoop aan Brownlake. 

Opstellen van de waardebepaling

Na uw aanvraag voor de verkoop van een bedrijfspand in verhuurde staat, verzamelen we verscheidene pandgegevens zoals de kale huur, servicekosten, type huurder en expiratiedatum van de huurovereenkomst. Op basis van deze gegevens en nog een aantal andere factoren, bepalen wij de waarde van het bedrijfspand. Ook voor de verkoop van een bedrijfspand vrij van huur, kunt u terecht bij Brownlake. We bekijken voornamelijk de staat van onderhoud, de ligging en het energielabel voor het bepalen van de waarde. 

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de waarde van uw bedrijfspand in Rijswijk of wilt u meer weten over onze werkwijze? Laat dan uw gegevens achter middel het contactformulier. U kunt spoedig een reactie verwachten. Voor direct contact kunt u ons telefonisch bereiken op 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod