4.5/5

Bedrijfspand verkopen Ridderkerk

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u een bedrijfspand in Ridderkerk verkopen? Brownlake is als landelijke opererend beleggingsmaatschappij de partij waaraan u uw bedrijfspand kunt verkopen. We zijn altijd actief op zoek naar een toevoeging van onze eigen vastgoedportefeuille. Omdat wij als eindbelegger beschikken over een lange beleggingshorizon, bent u verzekerd van de beste prijs voor uw bedrijfspand. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van alle soorten bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. Van horecapand tot bedrijfshal en van logistiek vastgoed tot woonwinkelpanden. Benieuwd naar ons aanbod? Laat uw gegevens achter. 

Uw bedrijfspand in Ridderkerk verkopen aan Brownlake

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering, bouwkundige keuringen of funderingsonderzoeken? Bij Brownlake brengen wij direct een aanbod uit op een bedrijfspand op bedrijventerreinen zoals Cornelisland, Boelewerf, Donkersloot-Noord of Zuid en elders in Ridderkerk. U kunt rekenen op een soepele verkoop en met een bod zonder financieringsvoorbehoud of bouwkundige keuringen, kan de verkoop van uw bedrijfspand snel gerealiseerd worden. Uiteraard kunt u flexibiliteit verwachten omtrent leveringsdatum of andere verkoopvoorwaarden en zijn makelaars- en notariskosten niet van toepassing. Zo bespaart u een flink bedrag, die u elders wel genoodzaakt bent af te dragen. 

De waarde van uw bedrijfspand wordt snel bepaald

Voor het opstellen van een vrijblijvende waardebepaling van uw bedrijfspand is het van belang of het betreffende pand in verhuurde staat verkeert of juist vrij van huur is. Voor het opstellen van de waardebepaling voor een pand in verhuurde staat zijn naast pandgegevens ook andere factoren doorslaggevend. Factoren zoals de kale huur, het type huurder en einddatum van het huurcontract. Bij een pand vrij van huur bekijken we voornamelijk de ligging, staat van onderhoud en bijvoorbeeld het energielabel. Wij trachten naar een waardebepaling binnen één werkdag.

Contact

Bent u benieuwd naar onze waardebepaling van uw bedrijfspand in Ridderkerk? Of wilt u meer weten over onze werkwijze? Laat dan uw gegevens achter middels het contactformulier. Voor een vrijblijvende waardering van uw bedrijfspand, kunt u ons op werkdagen telefonisch bereiken op 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod