4.5/5

Bedrijfspand verkopen Purmerend

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Overweegt u een bedrijfspand in Purmerend te verkopen? Brownlake is de vastgoedmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfspand kunt verkopen. Wij opereren landelijk en zijn gespecialiseerd in de aankoop van zowel bedrijfspanden in verhuurde staat als panden vrij van huur. Omdat wij opereren als eindbelegger en beschikken over een lange beleggingshorizon, bent u verzekerd van het beste aanbod op uw bedrijfspand in Purmerend. U kunt bij ons terecht voor een aanbod op elk type bedrijfspand, ongeacht de staat van onderhoud. Zo kopen wij onder andere kantoorpanden, bedrijfsloodsen, zorgcentra en logistiek vastgoed. Voor iedere situatie kunt u rekenen op een vrijblijvend goed bod.

Waarom uw bedrijfspand in Purmerend verkopen aan Brownlake?

Wilt u bedrijfsmatig vastgoed op bedrijventerreinen zoals Baanstee West/Noord, De Koog, Insulinde, Bamestra of elders verkopen? Brownlake doet als vastgoedmaatschappij direct een bod zonder enige voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. U hoeft dus geen lang en onzeker verkooptraject in te gaan en u heeft directe zekerheid met een bod zonder financieringsvoorbehoud. Door onze ruime ervaring en kennis, kunt u rekenen op een soepele verkoop en veel flexibiliteit. De opleveringsdatum en andere verkoopvoorwaarden zijn altijd bespreekbaar en er is geen sprake van makelaarskosten zoals courtage of een vast tarief. Een aanbod van Brownlake is geheel vrijblijvend en kosteloos. 

Opstellen van een waardebepaling 

Na uw aanvraag zorgen wij voor een spoedige waardebepaling van uw bedrijfspand. Door pandgegevens zoals huurkosten, servicekosten, type huurder en expiratiedatum van het huurcontract te bekijken, is de waarde voor uw bedrijfspand in verhuurde staat, snel bepaald. Als u wenst een pand vrij van huur te verkopen aan ons, dan is de staat van onderhoud, uiteraard de ligging, maar ook het energielabel van belang. We streven ernaar om binnen één werkdag, de waardebepaling rond te krijgen. 

Contact

Bent u benieuwd wat voor aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfspand in Purmerend? Laat dan uw gegevens achter. Wij zorgen spoedig voor een reactie. U kunt ons ook direct contacteren tijdens kantooruren door te bellen naar 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod