4.5/5

Bedrijfspand verkopen Pijnacker-Nootdorp

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Graag uw bedrijfspand verkopen in Pijnacker-Nootdorp? Brownlake doet als landelijk opererend beleggingsmaatschappij graag een aanbod. Als beleggingsmaatschappij en tevens eindbelegger, kunt u rekenen op een goed aanbod en een soepele verkoop. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van zowel leegstaande als verhuurde bedrijfspanden, ongeacht de staat van onderhoud. Voor de verkoop van woonwinkelpanden, kantoorpanden, bedrijfshallen of logistiek vastgoed, kunt u vrijblijvend een aanbod ontvangen van Brownlake. Benieuwd naar ons aanbod? Laat uw gegevens achter of bel voor direct contact. 

Verkoop uw bedrijfspand in Pijnacker-Nootdorp aan Brownlake

Overweegt u bedrijfsvastgoed op bedrijventerreinen zoals Boezem Oost, Boezem West, Oostambacht, Heron of andere bedrijventerreinen in Pijnacker-Nootdorp te verkopen? Ontvang dan direct een aanbod van Brownlake, zonder enig voorbehoud van financiering. Een langdurige bouwkundige keuring is tevens niet noodzakelijk. Er zijn dus geen onzekerheden en u hoeft geen langdurig verkooptraject in te gaan. Omdat wij direct een bod uitbrengen zonder financieringsvoorbehoud, hoeft u geen makelaars- en notariskosten af te dragen. Bovendien kunt u vanuit Brownlake veel flexibiliteit verwachten. Zaken zoals leveringsdatum en overige verkoopvoorwaarden bespreken we graag met u. 

De waarde van uw bedrijfspand is snel bepaald

Als u een aanvraag voor een aanbod op uw bedrijfspand in Pijnacker-Nootdorp heeft gedaan, dan kunt u rekenen op een spoedige waardebepaling. We bekijken een verscheidene aantal factoren voor het opstellen van de waardebepaling. Betreft het een bedrijfspand in verhuurde staat? Dan nemen we gegevens zoals de kale huur, huurder en einddatum van de huurovereenkomst mee in onze berekening. Een pand dat vrij van huur is wordt anders getaxeerd. Voornamelijk de staat van onderhoud, de ligging en bijvoorbeeld het energielabel is van belang. 

Contact

Wilt u uw bedrijfspand in Pijnacker-Nootdorp verkopen en bent u benieuwd naar ons aanbod. Laat dan uw gegevens achter middels het contactformulier of neem direct contact met ons op. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod