4.5/5

Bedrijfspand verkopen Overbetuwe

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Overweegt u een bedrijfspand in de Overbetuwe te verkopen? Brownlake is een landelijke opererende investeringsmaatschappij waaraan u uw bedrijfspand kunt verkopen. Gezien wij als eindbelegger fungeren, beschikken wij over een lange beleggingshorizon. Als verkoper kunt u daarom rekenen op de beste prijs voor uw bedrijfspand in de Overbetuwe. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. Wij brengen direct een bod uit op bedrijfsvastgoed zoals kantoorpanden, winkelpanden, bedrijfshallen of horecapanden. Een aanvraag bij Brownlake is vrijblijvend, geheel kosteloos en verplicht u tot niets. 

Waarom uw bedrijfspand in Overbetuwe verkopen aan Brownlake?

Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van uw bedrijfspand in de gehele Overbetuwe. Zo kopen wij onder andere bedrijfspanden aan op bedrijventerrein De Merm, Spoorallee of De Aam en andere bedrijventerreinen. Als investeringsmaatschappij zien wij het belang van een betrouwbare koper en een zorgeloze verkoop. Daarom doen wij direct een bod op uw bedrijfspand, zonder enig voorbehoud van financiering en/of langdurige bouwkundige keuring. U heeft als verkoper dus direct zekerheid en een langdradig verkooptraject is niet aan de orde. U kunt van Brownlake veel flexibiliteit verwachten betreft de opleveringsdatum en overige verkoopvoorwaarden. Als u ervoor kiest uw bedrijfspand te verkopen aan ons, bespaart u flink op kosten die u via een regulier verkooptraject moet afdragen. Via een regulier verkooptraject met een makelaar betaalt u diverse bijkomende kosten zoals courtages, vaste tarieven en notariskosten. Bij een directe verkoop aan Brownlake zijn deze makelaarskosten er niet. 

Waardebepaling van uw bedrijfspand

Voor het opstellen van de waardebepaling van uw bedrijfspand, bekijken wij een aantal factoren. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van uw bedrijfspand in verhuurde of onverhuurde staat. Als u een pand in verhuurde staat wilt verkopen aan ons, bekijken wij voornamelijk de kale huur, huidige huurder, eventueel servicekosten en expiratiedatum van het huurcontract. Bij een pand vrij van huur bekijken we uiteraard de ligging, staat van onderhoud en bijvoorbeeld het energielabel. Op basis van deze gegevens stellen wij de waardebepaling op. 

Contact

Wilt u graag een afspraak maken voor een opname op locatie? Laat dan uw gegevens achter middels het contactformulier of bel naar 085 401 3900 voor direct contact. Uiteraard kunt u voor contact ook een mail sturen naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod