4.5/5

Bedrijfspand verkopen Oss

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Overweegt u om uw bedrijfspand in Oss te verkopen? Brownlake is de investeringsmaatschappij dat bedrijfspanden aankoopt in Oss en omstreken. Omdat wij als eindbelegger over een lange beleggingshorizon beschikken, zijn wij niet gevoelig voor conjunctuur schommelingen. Als verkoper kunt u daarom rekenen op de beste prijs voor uw bedrijfsmatig vastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. Wij zijn actief op zoek naar toevoegingen van elk type bedrijfspanden voor ons vastgoedportefeuille. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van bedrijfshallen, kantoorpanden, winkelpanden of logistiek vastgoed zoals magazijnen. Benieuwd naar ons aanbod? Laat dan uw gegevens achter middels het contactformulier.

Verkoop uw bedrijfspand in Oss aan Brownlake 

Bij Brownlake kunt u in geheel Oss terecht voor een zorgeloze verkoop van alle type bedrijfsvastgoed. Zo kopen wij onder andere bedrijfspanden op bedrijventerreinen zoals De Bulk, Danenhoef, De Geer of De Koepel. U kunt direct een bod zonder enige voorbehoud van financiering verwachten en een bouwkundige keuring is niet van toepassing. Zo heeft u als verkoper direct zekerheid en is een langdurig en onzeker verkooptraject niet aan de orde. Naast een zorgeloos en kort verkooptraject kunt u veel flexibiliteit wat betreft leveringsdatum en overige verkoopvoorwaarden verwachten van ons. Voor een directe verkoop van uw bedrijfspand aan ons, hanteren wij geen makelaarskosten zoals courtage of een vast tarief. U kunt dus flink besparen op de normaal gesproken bijkomende kosten.

Opstellen van een waardebepaling

Om u snel van dienst te zijn, is het van belang om te weten of het pand vrij van huur is of in een verhuurde staat bevindt. Als het om een pand vrij van huur gaat, bekijken wij voornamelijk de ligging, staat van onderhoud en energielabel. Bij een bedrijfspand in verhuurde staat kijken wij voornamelijk naar de kale huur, servicekosten, huurder en expiratiedatum van de huurovereenkomst. Bij Brownlake kunt u rekenen op een vrijblijvende waardebepaling van een bedrijfspand, binnen één werkdag. 

Contact

Bent u benieuwd naar ons aanbod op uw bedrijfspand in Oss? Laat dan uw gegevens achter middels het contactformulier of neem direct contact met ons op door te bellen naar 085 401 3900. Mailen kan uiteraard ook naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod