4.5/5

Bedrijfspand verkopen Oosterhout

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u een bedrijfspand in Oosterhout verkopen? Brownlake is als landelijke actieve belegger de partij waaraan u uw bedrijfspand kunt verkopen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe toevoegingen aan ons vastgoedportefeuille. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. Bij Brownlake kunt u rekenen op het beste aanbod op uw bedrijfspand. Als verkoper kunt u naast een goede prijs, rekenen op een zorgeloze verkoop van alle type bedrijfspanden. Of het nu gaat om kantoorpanden, horecapanden of logistiek vastgoed. Bij Brownlake kunt u vrijblijvend een aanbod ontvangen. 

Waarom uw bedrijfspand in Oosterhout verkopen aan Brownlake?

Heeft u een bedrijfspand voor verkoop op bedrijventerrein Beneluxweg-Zuid, Everdenberg-Oost, Statendam, Weststad (I,II of III) of elders in Oosterhout? Brownlake doet direct een bod zonder enig voorbehoud van financiering en/of bouwkundige keuring. Als verkoper heeft u daardoor direct zekerheid en hoeft u niet een lang verkooptraject in te gaan. Als belegger zien wij niets liever dan een zorgeloze verkoop en daarom kunt u rekenen op flexibiliteit omtrent oplevering en overige verkoopvoorwaarden. Bijkomend voordeel als u kiest voor de verkoop van uw bedrijfspand aan Brownlake, is een forse besparing op bijkomende kosten. U betaalt namelijk geen makelaars- en/of notariskosten bij de verkoop van uw bedrijfspand aan ons. 

Een vrijblijvende waardebepaling van uw bedrijfspand 

Bij het opstellen van een waardebepaling van uw bedrijfspand, bekijken we allereerst of het een verhuurd of onverhuurd pand is. Op basis van enkele pandgegevens, kale huur, type huurder, einddatum van het huurcontract en servicekosten, bepalen wij de waarde van een pand in verhuurde staat. Bij een onverhuurd pand bekijken wij voornamelijk de staat van onderhoud, de ligging, maar ook het energielabel. Wij streven bij Brownlake naar een vrijblijvende waardebepaling binnen één werkdag.

Contact

Bent u benieuwd naar ons aanbod op uw bedrijfspand in Oosterhout? Laat dan uw gegevens achter door het formulier in te vullen op de website. Een aanvraag is gratis en verplicht u verder tot niets. Voor direct contact kunt tijdens kantooruren bellen naar 085-401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod