4.5/5

Bedrijfspand verkopen Noordoostpolder

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u een bedrijfspand verkopen in Noordoostpolder? Brownlake is de beleggingsmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfspand kunt verkopen. Als landelijk opererend beleggingsmaatschappij brengen wij direct een bod uit op zowel leegstaande als verhuurde bedrijfspanden, ongeacht de staat van onderhoud. Omdat wij als eindbelegger met een lange beleggingshorizon fungeren, kunt u rekenen op de beste prijs voor uw bedrijfspand. U kunt bij ons terecht voor elk type bedrijfsvastgoed. Of het nu gaat om bedrijfshallen, horecapanden, kantoorpanden of logistiek vastgoed, u kunt bij Brownlake terecht voor een vrijblijvend bod. 

Verkoop uw bedrijfspand in Noordoostpolder aan Brownlake 

Heeft u een bedrijfspand voor verkoop op bedrijventerreinen zoals De Munt, Marknesse of Espel? Brownlake doet graag een aanbod zonder enig financieringsvoorbehoud. Als verkoop heeft u daardoor direct zekerheid. U kunt rekenen op een marktconform bod en een zorgeloos kort verkooptraject. Bovendien kunt u veel flexibiliteit omtrent leveringsdatum of andere verkoopvoorwaarden van ons verwachten. Voor de verkoop van uw bedrijfspand aan ons, betaalt u geen makelaars- en notariskosten. Ten opzichte van een regulier verkooptraject bespaart u dus een flink bedrag. Dat is het voordeel waarvoor u kiest!

De waardebepaling van uw bedrijfspand 

Kiest u voor een vrijblijvend aanbod van Brownlake? Dan kunt u binnen één werkdag een waardebepaling van uw bedrijfspand verwachten. De waarde van uw bedrijfspand baseren wij op een aantal gegevens. Als u een bedrijfspand wilt verkopen in verhuurde staat, dan bekijken we de huidige huur, type huurder en uiteraard de einddatum van de huurovereenkomst. Bij een bedrijfspand vrij van huur, bekijken we de staat van onderhoud, energielabel en de ligging van het pand. Met inachtneming van deze gegevens kunt u rekenen op een snelle waardebepaling van uw bedrijfspand.

Contact

Direct weten wat voor aanbod wij op uw bedrijfspand in Noordoostpolder kunnen uitbrengen? Laat dan uw gegevens achter. U kunt spoedig een reactie verwachten. Liever direct contact? U kunt ons altijd tijdens kantooruren bereiken op 085-401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod