4.5/5

Bedrijfspand verkopen Nissewaard

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u een bedrijfspand verkopen in Nissewaard? Brownlake is een landelijke opererende investeringsmaatschappij waaraan u uw bedrijfspand direct kunt verkopen. Als eindbelegger hebben wij een lange beleggingshorizon en daarom bent u te allen tijde verzekerd van een marktconform bod op uw bedrijfspand in Nissewaard. Ongeacht de staat van onderhoud en of het een verhuurd of onverhuurd bedrijfspand betreft, brengen wij op elke type bedrijfsvastgoed een aanbod uit. Zo kunt u bij Brownlake terecht voor de verkoop van kantoorpanden, bedrijfshallen, woonwinkelpanden en/of logistiek vastgoed. U bent verzekerd van een kosteloos en vrijblijvend aanbod. 

Waarom uw bedrijfspand in Nissewaard verkopen aan Brownlake? 

Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van uw bedrijfspand op bedrijfsterreinen zoals Halfweg, Molenwatering en Haven-Noord. Als investeringsmaatschappij brengen wij direct een bod zonder voorbehoud van financiering uit. Als verkoper heeft u daardoor direct zekerheid. Omdat wij direct een bod zonder voorbehoud van financiering uitbrengen, is een lang verkooptraject niet noodzakelijk. Ook kunt u flink besparen op kostenposten zoals makelaars- en notariskosten, die u via een regulier verkooptraject wel moet afdragen. Als u uw bedrijfspand in Nissewaard verkoopt aan Brownlake, dan bent u verzekerd van een goede prijs, geen onzekerheden en veel flexibiliteit omtrent leveringsdatum en overige verkoopvoorwaarden.

Waardebepaling bij de verkoop van uw bedrijfspand 

Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van een bedrijfspand in verhuurde staat of vrij van huur. Als u een bedrijfspand in verhuurde staat wilt verkopen aan ons, dan zijn naast pandgegevens, de kale huur, type huurder en expiratiedatum van de huurovereenkomst van belang. Is het bedrijfspand dat u wilt verkopen vrij van huur? Dan bekijken wij de ligging, energielabel en de staat van onderhoud. Bij Brownlake kunt u rekenen op een vrijblijvende waardebepaling binnen één werkdag.

Contact

Bent u benieuwd naar een vrijblijvend aanbod op uw bedrijfspand in Nissewaard? Laat dan uw gegevens achter of neem direct contact op met ons. Bij Brownlake bent u verzekerd van een snelle waardebepaling van uw bedrijfspand.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod