4.5/5

Bedrijfspand verkopen Nijmegen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u een bedrijfspand in Nijmegen verkopen? Brownlake doet graag een aanbod. Als landelijk opererende investeringsmaatschappij zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van alle soorten panden. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van zowel een leegstaand als verhuurd pand, ongeacht de staat van onderhoud. Als eindbelegger zorgen wij te allen tijde voor het beste aanbod op uw bedrijfspand. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Laat dan uw gegevens achter middels het contactformulier. 

Verkoop uw bedrijfspand in Nijmegen aan Brownlake

Heeft u een bedrijfspand op bedrijventerrein Bijsterhuizen, Westkanaaldijk, Heyendaal of De Grift voor verkoop? Laat dan uw gegevens achter of neem contact op met Brownlake. U kunt rekenen op een zowel flexibele als zorgeloze verkoop van uw bedrijfspand in Nijmegen. Een aanbod is na de waardebepaling zonder enige voorbehoud van financiering. Een bouwkundige keuring is ook niet noodzakelijk. Zo heeft u als verkoper direct zekerheid en hoeft u geen lang verkooptraject aan te gaan. Uiteraard kunt u rekenen op veel flexibiliteit vanuit ons. De leveringsdatum en overige Verkoopvoorwaarden zijn altijd bespreekbaar. Het directe voordeel van een verkoop aan Brownlake, is dat de verkoop van uw bedrijfspand op korte termijn kan worden gerealiseerd en u betaalt daarvoor geen makelaarskosten.  

Op korte termijn een waardebepaling van uw bedrijfspand

Heeft u een aanvraag gedaan? Dan kunt u rekenen op een waardebepaling op zeer korte termijn. Bij een waardebepaling zijn een aantal factoren belangrijk in onze ogen. Bij een bedrijfspand vrij van huur bekijken we vooral de staat van onderhoud, de ligging en het energielabel. Als het gaat om een pand in verhuurde staat, dan nemen wij zaken zoals de huurprijs, huidige huurder en de einddatum van het huurcontract, mee in onze berekening

Contact opnemen

Benieuwd naar een aanbod op uw bedrijfspand in Nijmegen? Laat dan uw gegevens achter. U kunt rekenen op een spoedige waardebepaling van uw bedrijfspand. Heeft u vragen over onze werkwijze of andere vragen? U kunt ons altijd bereiken tijdens kantooruren op 085 401 3900 of stuur een mail met uw vraag naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod