4.5/5

Bedrijfspand verkopen Nieuwegein

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Overweegt u een bedrijfspand in Nieuwegein te verkopen? Brownlake kunt u het beste aanbod op uw pand garanderen. Als landelijk opererend investeringsmaatschappij zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van bedrijfspanden die in alle staten van onderhoud verkeren. Als eindbelegger hebben wij een lange beleggingshorizon en daarom bent u verzekerd het beste bod op uw bedrijfspand, zonder financieringsvoorbehoud. Benieuwd naar het aanbod op uw bedrijfspand? Laat uw gegevens achter.

Waarom uw bedrijfspand in Nieuwegein verkopen aan Brownlake?

Overweegt u een verkoop van een bedrijfspand op bedrijventerrein Het Klooster, De Volharding, Plettenburg of de Wiers? Brownlake doet graag een aanbod. U kunt rekenen op een aanbod zonder enige voorbehoud van financiering. U heeft dus direct zekerheid als u kiest voor een verkoop aan ons. Een lang verkooptraject is bij ons niet noodzakelijk. Door onze ruime ervaring en kennis, bent u verzekerd van een zorgeloze verkoop. Omdat wij direct een bod doen op uw bedrijfspand, bespaart u behoorlijk bedrag. Er is namelijk geen sprake van makelaarskosten zoals een vast tarief of courtage. Naast dit voordeel kunt u rekenen op flexibiliteit. Zaken zoals opleveringsdatum en andere Verkoopvoorwaarden, bespreken wij graag met u.

Opstellen van de waardebepaling

Voor het opstellen van een waardebepaling nemen we aantal zaken in acht. Bij een bedrijfspand in verhuurde staat kijken we naar de kale huur, huurder en expiratiedatum van de huurovereenkomst. Naast deze pandgegevens kijken wij ook naar zaken zoals de ligging en staat van onderhoud. Door onze ruime ervaring en kennis, kunt u rekenen op een spoedige waardebepaling van uw bedrijfspand. 

Neem contact op voor een vrijblijvend aanbod

Op korte termijn een vrijblijvend aanbod op uw bedrijfspand in Nieuwegein? Neem direct contact op of laat uw gegevens achter. U kunt rekenen op snel contact, waarbij we graag uitleggen wat voor u kunnen betekenen. Een aanbod is gratis en verplicht u tot niets.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod