4.5/5

Bedrijfspand verkopen Midden-Groningen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Uw bedrijfspand in Midden-Groningen verkopen? Ontvang een aanbod van investeringsmaatschappij Brownlake. U kunt bij ons terecht voor verkoop van allerlei soorten bedrijfspanden zoals winkelpanden, kantoorpanden, bedrijfshallen en logistiek vastgoed. Of het nu een leegstaand of verhuurd pand betreft, u kunt rekenen op het beste aanbod, ongeacht de staat van onderhoud. Wij willen u ook direct zekerheid geven door een aanbod te doen zonder financieringsvoorbehoud. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Laat uw gegevens achter of neem direct contact op.

Uw bedrijfspand in Midden-Groningen verkopen aan Brownlake 

Overweegt u een bedrijfspand op bedrijventerrein Rengers, Hoogezand-West of Eemspoort te verkopen? Brownlake doet graag een aanbod. Als investeringsmaatschappij verzorgen wij graag een soepele afwikkeling van uw bedrijfspand. U kunt rekenen op een aanbod zonder enige voorbehoud van financiering en/of bouwkundige keuring. Als verkoper heeft u dus direct zekerheid en u hoeft dus geen langdurig verkooptraject in te gaan. In de meeste gevallen kunnen wij namelijk direct uw bedrijfspand uit eigen middelen afnemen. Bijkomend voordeel is dat u voor onze diensten geen makelaars- of notariskosten hoeft af te dragen. U bespaart dus ook nog eens een flink bedrag.   

Waarde van uw bedrijfspand

Bij het waarderen van uw bedrijfspand in Midden-Groningen, bekijken een verscheiden aantal factoren. Uiteraard nemen wij de huurprijs, expiratiedatum van het huurcontract en andere pandgegevens mee in de berekening. Bij een bedrijfspand vrij van huur, kijken we voornamelijk naar factoren zoals de ligging, staat van onderhoud en de grond. De waarde kan niet in zijn geheel automatisch worden berekend. Daarom verzorgen wij te allen tijde een vlotte, maar grondige taxatie. 

Contact

Heeft u een bedrijfspand in Midden-Groningen die u graag verkocht wilt zien? Vraag dan vrijblijvend een aanbod van Brownlake. Wij nemen spoedig contact met u op voor een waardebepaling. Liever direct contact met ons? Bel naar 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod