4.5/5

Bedrijfspand verkopen Middelburg

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u een bedrijfspand in Middelburg verkopen? Brownlake doet graag een aanbod. Als investeringsmaatschappij opereren wij landelijk en zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaande als verhuurde bedrijfspanden. U bent verzekerd van het beste aanbod op uw kantoorpand, winkelpand, bedrijfshal of magazijn, in iedere staat van onderhoud. Als eindbelegger geven wij u direct zekerheid met een bod zonder enig financieringsvoorbehoud. Als verkoper heeft u daardoor direct zekerheid. 

Waarom uw bedrijfspand in Middelburg verkopen aan Brownlake? 

Heeft u een bedrijfspand op bedrijventerrein Arnestein, Mortiere, Ramsburg of Stromenpoort? Dan kunt u rekenen op een sterk aanbod. Naast een sterk aanbod zien wij het belang van een betrouwbare koper en een verkoop die zo soepel mogelijk verloopt. Daarom brengen wij te allen tijde een aanbod zonder voorbehoud van financiering. U weet als verkoper dus direct wat de waarde is van uw bedrijfspand. U hoeft dus geen lang verkooptraject in te gaan. Daarnaast zijn wij zeer flexibel als het gaat om een oplevering en andere Verkoopvoorwaarden. U bespaart ook nog eens flink omdat er geen sprake is van makelaars- en notariskosten. 

Waardebepaling na uw aanvraag

Wanneer het bedrijfspand in Middelburg dat u wilt verkopen vrij van huur is, dan kijken wij vooral naar de ligging, staat van onderhoud en het energielabel. Betreft het een bedrijfspand in verhuurde staat? Dan wordt de waarde grotendeels bepaald op basis van de kale huur, huidige huurder, servicekosten, maar ook einddatum van de huurovereenkomst. Met inachtneming van al deze factoren, kunnen wij spoedig de waarde van uw bedrijfspand bepalen. 

Neem contact op

Geheel vrijblijvend een waardebepaling voor uw bedrijfspand in Middelburg? Laat dan uw gegevens achter. We zorgen spoedig voor contact om de waarde van uw bedrijfspand te bepalen tijdens een opname. Ook als u vragen heeft over onze werkwijze kunt u direct contact met ons opnemen door te bellen naar 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod